Щоб повернути демократію в Аграрну партію слід міняти устав
Щоб повернути демократію в Аграрну партію слід міняти устав

Для відновлення системи балансів в Аграрній партії України треба змінити статут АПУ. Про це в ексклюзивному інтерв’ю AgroPolit.com заявив народний депутат України, голова підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Леонід Козаченко.

«Однозначно. Його потрібно змінювати, щоби повернути систему балансів та рівноваги в управлінні партією. Не може голова партії та політрада занадто вирішувати, як діяти іншим, і позбавляти членів партії давати своє, альтернативне бачення», – заявив він.

Читади до теми: Центральний апарат узурпував всю владу в Аграрній партії. 

За словами Козаченко, щоб робити політичні кроки треба спочатку радитись з досвідченими людьми.

Перш ніж приймати такі рішення, потрібно більше спілкуватися з досвідченими людьми, які проявили себе у політиці з позитивного боку, більш досвідченими. Скоцик – харизматичний, але він початківець у політиці, тому треба ще багато слухати і вчитися робити самостійні висновки», – стверджує Леонід Козаченко.

Читати до теми: Василь Козак: Сьогодні відсторонили від АПУ аграріїв, які розбудовували цю партію

Нагадаємо, раніше депутат Леонід Козаченко заявив, що рішення здати партійні квитки або вийти з провладних фракцій політрада АПУ протягувалось підкилимною. Це не вперше відбувається в Аграрній Партії, 4 грудня 2016 року частину голів обласних парторганізацій і членів політради та президії також забули повідомити про зміну складу керівних органів. Самі партійці розцінили такий крок голови  партії  Віталія Скоцика тоді  як витіснення з партії неугодних  і посилення в керівництві політсили  групи «нашоукраїнців» на чолі з  Романом Безсмертним та Віктором Матчуком. 

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...