В Аграрній партії створили комісію з підготовки внесення змін до статуту політсили
Аграрна партія

Політична рада Аграрної партії України (АПУ) 13 вересня 2018 року прийняла рішення про утворення Тимчасової комісії з підготовки та внесення змін до Статуту партії. Про це сказано в офіційному повідомленні на сайті АПУ.

Нагадаємо, що серед винесених на вчорашнє засідання питань було звільнення ряду членів  партії (Корбана, Шандру, Поживанова та інших),  а також — прийняття страховки у Статуті від об’єднання Аграрної партії з будь-якою іншою політсилою.

Одразу після засідання з’явилася інформація, що буцім-то замів звільнили, а ряд парторганізацій розпустили. Втім і Олег Корбан, і Михайло Поживанов спростували це у коментарях AgroPolit.com. А 15 парторганізацій у висловили недовіру голові АПУ Віталію Скоцику.
На виконання вимог Статуту Партії члени партії, керівні органи партійних організацій всіх рівнів можуть надсилати свої пропозиції щодо внесення змін до Статуту Партії до 30 вересня 2018 року на електронну адресу Центрального апарату Партії відеозверненні», - сказано у офіційному повідомленні АПУ.

Більше про історію та хронологію конфлікту в АПУ читайте: Бунт в Аграрній партії – в чому причини?

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...