Юлія Порошенко дослідить інноваційні стартапи в аграрній галузі
Юлія Порошенко дослідить інноваційні стартапи в аграрній галузі

Проект Agrohub, засновницею якого є невістка Президента України, у 2018 році вивчатиме вітчизняний агроринок на предмет інноваційності. Про це повідомляє «Інтерфакс» із посиланням на прес-реліз організації.

Нагадаємо, що Юлія Порошенко презентувала у Давосі інвестиційні ІТ-можливості агросектору.
Організація Agrohub, яка просуває інновації в аграрний сектор України, дослідить інноваційні пріоритети окремих агрокомпаній і галузі в цілому..

У прес-релізі організації ідеться, що дослідження "Інноваційні пріоритети" (Innovation Agenda), яке вона планує здійснити, допоможе агрокомпаніям сформувати й задокументувати запит на технології, побудувати процес інтеграції нових технологій і розпочати практичну взаємодію зі стартапами, підприємцями, науковими інститутами.

Це відправна точка для системного розвитку інновацій у будь-якій компанії. В результаті у компанії з'являється документ, який відповідає на три питання: які інновації у нас у пріоритеті; яким чином ми їх впроваджуватимемо; якого ефекту очікуємо", — пояснила засновник і директор Agrohub Юлія Порошенко.

Методологія дослідження — діагностика агрокомпаній, виявлення їхніх пріоритетних потреб, побудова ефективної моделі впровадження інновацій — як внутрішніх, так і за концепцією Open Innovation.

Дослідження здійснюватиметься за підтримки міжнародної компанії Civitta. Зацікавленість у Innovation Agenda вже підтвердили кілька агрокомпаній, зокрема агрохолдинг "ІMK" та агропромислова група Agricom. Також у повідомлені ідеться, що проект фінансуватиметься агрокомпаніями-замовниками.

Agrohub — організація, що сприяє проникненню інновацій в український агросектор та об'єднує зусилля численних гравців у галузі для досягнення колективних переваг.

Нагадаємо, що Radar Tech, МХП і Agrohub запустили «лабораторію» для аграрних стартапів — MHP Accelerator.Також Agrohub уклав освітнє партнерство з Києво-Могилянською бізнес-школою.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

19 жовтня 2018
Юлія Порошенко: Ринок AgTech-технологій за 2017 рік зріс на третину
Світовий ринок AgTech-технологій зростає з року в рік, і ця тенденція тільки посилюватиметься. Про це під час Київського економічного форуму...
6 лютого 2018
Аграрії закликали депутатів відкрити їм доступ до інновацій
Аграрні асоціації просять депутатів підтримати проект закону про внесення змін до статті 4 Закону України «Про пестициди та агрохімікати»...
31 березня 2017
Аграрний сектор дає поштовх для застосування інноваційних технологій
Заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева відкрила на минулому тижні всеукраїнський...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...