Уряд та депутати високо оцінили роботу НААН
Уряд та депутати високо оцінили роботу НААН

Заступник міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова та народний депутат Верховної Ради Олексій Гончаренко висловили свою підтримку НААН та високо оцінили роботу науковців. Свої думки з цього приводу вони висловили під час засідання Загальних зборів Академії 23 березня.

«Я вдячна академікам за доповіді, адже тепер ще з більшою упевненістю я можу сказати, що Міністерству аграрної політики та продовольства України спільно з НААН є чим пишатися. Я сама «родом» із науки, тому знаю, що таке важка наукова праця. Усі ваші досліди та розробки, які сьогодні було представлено відповідають міжнародним зобов’язанням нашої країни та цілям Стратегії сталого розвитку «Україна-2030». Я та уряд можемо лише привітати й підтримати ці напрацювання», - прокоментувала Олена Ковальова.

Підтримав думку колеги і народний депутат Олексій Гончаренко. На його погляд, те, що робить Академія – надзвичайно важлива справа.

Сьогодні – це майбутнє України, шанс заявити про себе на весь голос. У Верховній Раді, я вам скажу чесно, це не всі розуміють. Ярослав Михайлович знає, яких зусиль докладає Президія, щоб зберегти фінансування Академії.  Я також намагаюся підтримувати Академію, за можливості, пояснюю депутатам, що не можна науку роздробити на шматки й продати. Бо сьогодні наше головне завдання – зберегти те, що вже є, і примножити ці здобутки», - пояснив Гончаренко.  

Тетяна Крисюк для AgroPolit.com

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...