У 2017 році «Артемсіль» планує вкласти у розвиток виробництва 200 млн грн
У 2017 році «Артемсіль» планує вкласти у розвиток виробництва 200 млн грн

Ухвалення фінансового плану державного солевидобувного підприємства «Артемсіль» дозволить інвестувати у виробництво практично 200 млн грн. Про це повідомляє Інфоіндустрія.

8 лютого цього року Міністерство аграрної політики і продовольства України затвердило фінансовий план ДП «Артемсіль» на 2017 рік.

Згідно з цим документом, в 2017 році підприємство направить 199,6 мільйонів гривень на технічне переобладнання і реконструкцію цехів, дільниць, впровадження передової техніки і технологій, модернізацію гірничотехнічного і технологічного обладнання.

«Значний обсяг коштів, який ми направимо на заміну застарілого і придбання нового сучасного обладнання, дасть нам змогу в першу чергу створити безпечні умови праці, а також підвищити енергоефективність підприємства. Крім того, ми продовжуємо працювати над поліпшенням якості продукції і збільшенням її асортименту», ˗ зазначив керівник ДП« Артемсіль» Володимир Доля.

На ДП «Артемсіль» розроблений ряд заходів, спрямованих на збільшення асортименту продукції з подальшим виходом на нові ринки збуту. Так, вже в 2017 році планується запуск лінії з виробництва фасованої фотосепарованой солі.

Крім того, підприємство планує інвестувати в створення проекту і придбання обладнання для комплексу по виробництву харчової вакуум-виварної солі і впровадження обладнання по таблетуванню солі. Випуск цих видів продукції намічено на 2018 рік.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...