Колишній губернатор Київської ОДА втік від поліції
Колишній губернатор Київської ОДА втік від поліції

Колишній губернатор Київської області Максим Мельничук утік під час затримання посередника у хабарництві. Про це повідомляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

За його словами, Мельничук може бути оголошений в розшук.

«Рішення про ступінь його причетності і, відповідно, прийняття заходів по розшуку буде прийнято за фактом аналізу проведених обшуків та оперативних матеріалів судом», - зазначив глава МВС.

Він розповів, що слідство не має інформації про його місцезнаходження.

Нагадаємо, 9 вересня Аваков повідомив про затримання заступника Мельничука Ігоря Любко, який підозрюється в отриманні 200 000 гривень від своєї підлеглої, яку підозрюють в корупції. Пізніше президент України Петро Порошенко звільнив Мельничука з поста губернатора Київської області, в зв'язку з тим, що раніше той подав заяву про відставку. Крім того, як повідомляв генпрокурор України Юрій Луценко заявляв, що слідчі вивчають можливий зв'язок Мельничука зі справою про хабар, в ході якого було затримано заступника губернатора.

10 вересня повідомлялося, що дружина колишнього губернатора Галина Мельничук заявила в поліцію про зникнення чоловіка. У його будинку пройшли обшуки.

espreso.tv

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...