На посаду голови аграрного комітету можуть висунути представника Слуги Народу Андрія Богданця
На посаду голови аграрного комітету можуть висунути представника Слуги Народу Андрія Богданця

На посаду голови аграрного комітету, у разі відставки чинного голови Миколи Сольського, можуть висунути представника «Слуги Народу», члена аграрного комітету та голову міжфракційного депутатського об’єднання «Депутатська аграрна рада» Андрія Богданця. За інформацією власного джерела AgroPolit.com у Верховній Раді, Андрій Богданець один з основних кандидатів на посаду голови і вже невдовзі він має пройти співбесіду в Офісі Президента з цього приводу.

Нагадаємо, фракція «Слуга народу» збереться 1 лютого 2021 року, щоб розглянути пропозицію 13-ти членів аграрного комітету відкликати з посади цього комітету «слугу» Миколу Сольського. 

Також з власних джерел AgroPolit.com стало відомо, що на посаду голови аграрного уомітету можуть висунути Мар'яна Заблоцького, якого вважають наближеним депутатом до групи «Довіра», яку пов'язують у парламенті із власником Кернелу Андрієм Веревським. та представника вІд «Бвтьківщини» Вадима Івченка.  Важливий момент: це станеться, якщо у Раді утвориться нова коаліція. 

Детальніше читайте у блозі - Відставка голови аграрного комітету Миколи Сольського та нова коаліція «Слуга народу-Батьківщина-Довіра» — є контакт?

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...