З’явився ювілейний  інфографічний довідник «Агробізнес України2017/18»
З’явився ювілейний інфографічний довідник «Агробізнес України2017/18»

П'ятий випуск щорічного інфографічного довідника «Агробізнес України 2017/18» за останній МР вже готовий, повідомляє АgroРolit.com.  

Нагадаємо, що проектом Державного бюджету на 2019 рік передбачено здійснити видатки на агропромислову галузь в обсязі 15,7 млрд грн, що на 605,4 млн грн більше ніж у 2018 році. 

В цьому році довідник збільшився в обсязі і складається з 55 інфографік про підсумки роботи українського агросектору за 2017/18 МР. Слайди розділені на тематичні розділи:

агробізнес за 2017/18 МР;
рослинництво;
тваринництво;
переробна промисловість;
компанії та послуги.

Вже 10 років ми фокусуємося на підтримці агробізнесу. Експертиза Креді Агріколь Банку — це те, чим ми вважаємо за необхідне ділитися з клієнтами і партнерами. Для нас дуже важливо драйвити ринок, обмінюватися досвідом і допомагати бізнесу досягати великих результатів, виходити на нові ринки. Ми віримо, щякісна аналітика, а саме таким є інфографічний довідник «Агробізнес України», слугує джерелом необхідної інформації. Тому ми підтримуємо розробку видання і виступаємо партнером проекту кілька років поспіль, — коментує Лариса Бондарєва, член Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ і агрі-агро Credit Agricole Bank.

Цього року були додані інфографіки, присвячені інвестиціям в агросектор, кредитуванню, зрошенню і впливу клімату на агросектор, птахівництву, виробництву комбікормів, хлібобулочних виробів. А також доповнена інформація з виробництва плодів і ягід, добрив і ЗЗР, насіння і сільгосптехніки.       

Саме напередодні запуску один фінансовий директор запитав мене: «Коли там ваш Cash Flow Агробізнесу виходить?». Погодьтеся, це питання дуже точно підкреслює суть цього інфографічного довідника. Тому ми з партнерами впевнені, що з ювілейним довідником кожен аграрій для себе побачить інформацію для прийняття управлінських рішень, як зі стратегічних, так і з тактичних завдань. Інструмент доступний, бажаємо вам його правильно освоїти, — поділилася історією CEO Latifundist Media Тетяна Приходько.

Нагадаємо, що довідник був випущений за підтримки Credit Agricole Bank, Baker Tilly в Україні, юридичної компанії AEQUO.

Щоб мати успіх у своїй справі, необхідно досконально знати його сильні і слабкі сторони. Саме з цією метою щороку створюється інфографічний довідник «Агробізнес України» — дати потужний інструмент для аналітики та стратегічного планувння кожному українському аграрію. За цифрами та графіками ховається найважливіша інформація: наскільки важливий агросектор для України і які проблеми в ньому існують. А будь-яка проблема — це перспектива, адже саме їх рішення і є рушійна сила будь-якого бізнесу, — керуючий партнер Baker Tilly Олександр Почкун.

Роботу зі створення інфографічного довідника провели фахівці Агро Медіа Холдингу Latifundist Media і контент-маркетингового агентства Top Lead.

Єдиний шлях стати розумнішими — грати з більш сильним противником. Цей афоризм вірний і для бізнесу, в тому числі аграрного. Упевнений, що розвиток експорту, вихід на нові ринки, в тому числі країн ЄС, Азії, Африки, сприятиме неухильному вдосконаленню українських аграрних компаній, розвитку інновацій, підвищенню ефективності виробництва та якості продукції, — керуючий партнер AEQUO Денис Лисенко.

Також він додав, що інфографічний довідник «Агробізнес України» — це козир в руках аграрія, який серйозно думає про стратегічний розвиток свого бізнесу і завоювання нових ринків.·          

Про що новий довідник? Він про експансію, яку починає український агробізнес на глобальному ринку продовольства. Так, Україна давно є великим гравцем в торгівлі сільськогосподарською сировиною. Але новий довідник показує, що ми вже на низькому старті і готові підкорювати ринки продукції переробки. Наприклад, на додачу до традиційного лідерства у виробництві і експорті соняшникової олії наша країна стала другим в Європі експортером вершкового масла. Найцікавіша цифра, на яку слід звернути увагу в цьому довіднику, це не обсяги експорту зерна, а розміри капітальних інвестицій в сільському господарстві, — CEO Top Lead Станіслав Шум.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

11 березня 2020
Вийшов Земельний довідник України — інфографічний навігатор по ринку землі
Підготували «Земельний довідник України» — це детальна база даних про земельний фонд нашої країни та зручний гід по земельній...
19 вересня 2019
Вийшов 6-й випуск довідника «Агробізнес України»
Вийшов 6-те видання щорічного інфографічного довідника «Агробізнес України» за 2018/19 МР. Це – точна аналітика,...
28 серпня 2018
Названо частку агробізнесу, яка працює в «тіні», – НБУ
Близько 20-30% бізнесу в АПК в України працює в «тіні», і це не може не впливати на готівковий ринок. Про це заявив заступник глави...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...