Названо здобутки і провали України
Названо здобутки і провали України

Найбільший здобуток для України – те, що ми залишилися незалежними. Найбільше фіаско – це втрата довіри людей. Про це у екслюзивному матеріалі AgroPolit.com заявив народний депутат від «Самопомочі» Іван Мірошніченко.

Нагадаємо, у «Самопомочі» розповіли, чи підуть на парламентські та президентські вибори.

Мірошніченко вважає, що можна робити будь-які, навіть складні реформи, якщо є довіра людей, на яку ти опираєшся.

«Наші люди довели вже не раз, що здатні розуміти, терпіти, допомагати і проходити важкі часи. Але вже втратили довіру, тож тепер вони не вірять нікому. Не зробили ті реформи, які б мали зробити. Той час, який мав бути використаний для розвитку та процвітання в майбутньому, витратили даремно. І це найбільша втрата», – говорить нардеп.

Мірошніченко переконаний, хто б не став майбутнім президентом, в нього буде лише одна можливість стати успішним, а з ним разом – і для країни.

«Це вже питання лідерства, яке мегаважливе. Ми часто повертаємося до досвіду Сінгапуру, післявоєнної Німеччини, Китаю, а це все питання лідерства. Тому, хоч який би не був наступний лідер, якщо він не буде спиратися на людей, не поверне їхню довіру, що дасть шанс робити реформи у важкі часи, то для нього й України це буде фіаско. Єдиний шлях до успіху у майбутнього президента – це довіра людей і опора на них», – зазначив Мірошніченко.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...