У БПП ініціюють зустріч Гройсмана з представниками бізнес-асоціацій — Козаченко
У БПП ініціюють зустріч Гройсмана з представниками бізнес-асоціацій — Козаченко

У фракції "Блок Петра Порошенка" ініціюють зустріч нового прем'єр-міністра Володимира Гройсмана та представників різних профільних бізнес-асоціацій. Про це заявив народний депутат від БПП Леонід Козаченко.

"У найближчі дні ми плануємо організувати першу зустріч нового прем'єр-міністра Володимира Гройсмана з найбільшими асоціаціями, які представляють реальний сектор економіки України", — повідомив Козаченко.

Нардеп підкреслив, що тільки в міцному співробітництві бізнесу з виконавчою та законодавчою владою, можна провести потрібні реформи.

"Пан Гройсман дав свою згоду на те, щоб бізнес-спільнота допомагала уряду. Якщо це буде з боку прем'єр-міністра не просто популістська заява, а конкретні дії всього нового складу Уряду, це позитивно позначиться на економіці, а також на добробут населення нашої країни . але співпраця має здійснюватися не тільки на рівні уряд-бізнес, а й на рівні підтримки з боку законодавчої влади. Це також означає, що потрібно працювати в тісному контакті з професійною бізнес-середовищем, профільними асоціаціями, які будуть не просто допомагати, а й контролювати правильність дій уряду і парламенту", — підкреслив він.

За його словами, саме професіонали допоможуть новому уряду підняти економіку.

"Багато нереалізованих проектів в економіці абсолютно реальні, але для того, щоб їх запускати, необхідне рішення тих, хто сьогодні при владі. Я вже не кажу про монетарну політику, фіскальну політику, боротьбі з корупцією, це теж - окремі напрямки, які вимагають досвіду і конкретики в діях виконавчої влади. Український бізнес готовий працювати над ними разом з урядом", — констатує депутат.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...