Agrohub візьме участь у найбільшій світовій виставці агроінновацій в Ізраїлі
Agrohub візьме участь у найбільшій світовій виставці агроінновацій в Ізраїлі

Agrohub візьме участь у 20-й Міжнародній виставці та конференції агротехнологій, яка відбудеться в Тель-Авіві 8-10 травня. Про це повідомляє прес-служба Agrohub.

Нагадаємо, що проект Agrohub, засновницею якого є невістка Президента України, у 2018 році вивчатиме вітчизняний агроринок на предмет інноваційності.

В повідомленні ідеться, що окрема секція цього року буде присвячена Україні: «Інноваційна синергія: Україна та Ізраїль». На ній засновник Agrohub, співзасновник Radar Tech Юлія Порошенко розповість про впровадження інноваційних технологій в Україні.

Також повідомляється, що на виставці буде 150 учасників з 16 країн, які представляють рішення в 28 напрямах агропромисловості. Конференція включає 15 експертних дискусій на тему 2018 року — «Агровиробництво в посушливих і напівпосушливих умовах».

Завдання Agrohub на 20-й Міжнародній виставці та конференції агротехнологій — знайти нові рішення для українських агровиробників і представити українські агроінноваційні напрацювання зацікавленим компаніям.

Історично склалося так, що Ізраїль — центр світових агроінновацій. За свою недовгу історію ця невелика країна зробила не один прорив у вирощуванні продуктів харчування. З 1950-х років ізраїльські фахівці знаходили ефективні способи рослинництва в несприятливих умовах і ділилися досвідом. Сьогодні на виставку в Тель-Авів з'їжджається весь світ агроінноваторов, і Україні потрібно бути частиною цієї живої екосистеми, щоб брати участь у міжнародному співробітництві", — сказала Юлія Порошенко.

У 2017 році, за даними AgFunder, в світі в агроінновації було інвестовано рекордні $10,1 млрд, що на 29% більше, ніж у 2016 році.

20-та Міжнародна виставка і конференція агротехнологій 2018 організована Agritech Israel і kenes exhibitions у кооперації з урядом Ізраїлю. Вона об'єднує промисловість, бізнес, науку та регуляторів, щоб дати підприємцям, інвесторам і партнерам нові можливості.

Agrohub — організація, яка сприяє проникненню інновацій в український агросектор. У листопаді 2017 року Agrohub, спільно з Radar Tech і МХП, запустив акселератор для стартапів MHP accelerator. У січні 2018 року Agrohub організував дискусійну панель про український агробізнес під час Всесвітнього економічного форуму в Давосі. Також організація уклала освітнє партнерство з Києво-Могилянською бізнес-школою [kmbs].

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

30 серпня 2018
Українські аграрії візьмуть участь в одній із найпрестижніших виставок у Китаї
Плодово-ягідний сектор АПК України представить свою продукцію на найбільшій галузевій Міжнародній виставці свіжих фруктів і овочів...
16 серпня 2018
На GRAIN UKRAINE 2018 обговорюватимуть як Україні перейти від аграрої до AgTech-країни
7-8 вересня в Одесі відбудеться міжнародна конференція GRAIN UKRAINE 2018, на якій  обговорюватимуть перспективи переходу України від аграрної...
21 травня 2018
Названо причину відмови Ізраїлю від українських яєць
У 2016 році Ізраїль відмовся від імпорту українських яєць через сальмонелу. Про це в коментарі розповів Gazeta.ua сказав виконавчий директор...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...