Протягом року наша команда знімала фільми про аграріїв-супергероїв.
Прем'єра фільмів про аграріїв-супергероїв на виставці Агро Весна-2018

Протягом року наша команда знімала фільми про аграріїв-супергероїв.

Тому зустрічайте, від творців «неєстєствєнного запаху цитрусових», прем'єрний кінопоказ короткометражних фільмів про аграріїв, який відбудеться в імпровізованому кінотеатрі на виставці Агро Весна-2018 (стенд 2A312).

Як тільки відчуєте запах попкорну, отже ви на правильному шляху! Приходьте до нас дивитися кіно на крутих пуфах, тільки занадто голосно не хрумтіть попкорном:)

Ми також подбали, щоб ви не пішли без стильних аграрних штучок — на стенді буде працювати Латіфундімаг.

Спонсори показу:

Zernovoz.in.ua — інтернет-сервіс для фрахту й управління автоперевезеннями. Він же і спонсор попкорну. Завдяки даному ресурсу ваше зерно не перетвориться в ласощі для кіноманів, поки ви довезете його до порту.

Спонсором крісел-мішків виступає Traktorist.ua — онлайн-біржа сільгосптехініки, завдяки їй можна купити і продати техніку, лежачи на дивані.

SuperAgronom.com — сайт, котрий у закладках у більшості агрономів, на якому є база пестицидів, насіння і добрив, а також дослідження і досвід колег по професії.

Elevatorist.com — сайт для тих, у кого залізні нерви і сталеві силоси. Якщо серйозно — для тих, хто працює в сфері зберігання, доробки, трейдингу і логістики зерна.

Режисерами і продюсерами наших фільмів є наші друзі і партнери — Kurkul.com і «Перший Український Міжнародний банк» (ПУМБ).

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...