Добровольців, котрі боролися з рейдерами, переслідують силові структури
Силовики розшукують тих, хто захищав людей від нападів рейдерів

Добровольців, котрі боролися з рейдерами, переслідують силові структури. Про це розповіла співорганізатор ГО Бізнес Варта Тетяна Козаченко на прес-конференції «Фермери стали на захист добровольців, які захищають їх від рейдерів», передає Kurkul.com.

Вона підкреслила, що в цьому вбачається політичний підтекст.

Нагадаємо, наразі у парламенті готується антирейдерський законопроект із протидії силових захоплень бізнесу, який містить 15 законодавчих змін. Як розповів раніше у ексклюзивному коментарі AgroPolit.com один із його авторів Іван Мірошніченко, документ пройшов погодження з більшістю відомств і вже готується до розгляду на аграрному комітеті. Більше про його положення можете прочитати тут.

Хлопців, які брали участь у захисті людей від рейдерів, оголошують у розшук за різними надуманими статтями й затримують представники поліції. Фактично, звинувачення, які їм закидають, можуть бути висунуті всім, хто брав участь в АТО», — повідомила Тетяна Козаченко.

Нагадаємо, ГО «Бізнес Варта» було створено за ініціативою народного депутата Івана Мірошніченка й низки народних обранців для протидії рейдерським захопленням, та напрацьовування законодавчих змін, щоби закрити всі можливі лазівки для зловживань.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...