Зустрічайте новий і потужний Бізон-Тех
Зустрічайте новий і потужний Бізон-Тех

Один з найбільших дистриб'юторів насіння, засобів захисту рослин та добрив ‒ компанія Бізон-Тех — провела ребрендинг.

«Бізон-Тех з'явився на ринку 10 років тому. Ми стрімко увірвалися в життя українських аграріїв і за короткі терміни відвоювали місце на ринку, заслуживши репутацію надійного ділового партнера. Ми домоглися тактичного завдання, і вже на п'ятий рік роботи увійшли в ТОП-4 дистриб'юторів України. Але при цьому не хочемо стояти на місці і ставимо перед собою стратегічні цілі. Нові цілі з новим брендом», — підкреслив Вадим Коверник, власник групи компаній BKW, до якої входить Бізон-Тех.

Компанія здійснила ребрендинг, поставивши перед собою мету висловити енергію і дух компанії, і при цьому зберегти її суть і цінності. Роботу виконала Студія Mukovoz Design ‒ українська студія дизайну спеціалізується на аграрному секторі.

Новий бренд компанії «Бізон-Тех» — це яскравий, сильний, лаконічний знак і потужне шрифтове зображення. Образ бізона ввібрав в себе всі притаманні компанії характеристики: наполегливість, згуртованість, витривалість, енергію, силу і рух. Таким і повинен бути образ компанії, яка поставила собі за мету стати номером один на ринку. Новий логотип стане потужним інструментом в досягненні амбітних цілей компанії», — зазначив керівник студії Михайло Муковоз.

Змінюється час, змінюємося і ми. Але незмінною залишається наша суть. Напір, спрага розвитку і чесність щодо партнерів — наші цінності. Це в основі нашої репутації», — зазначив Вадим Коверник.

Також було оновлено сайт компанії bizontech.com.ua, на якому тепер можна знайти всю актуальну інформацію про продукцію, виробників, цікаві пропозиції та новини компанії.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

6 грудня 2017
Бізон-Тех приєднався до Європейської Бізнес Асоціації
Компанія «Бізон-Тех», яка входить в групу компаній BKW, 4 грудня 2017 р. стала членом Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА). Про...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...