Скоцик «домігся» вигнання Леоніда Козаченка із Аграрної партії
Президент Української аграрної конфедерації Леонід Козаченко

Сьогодні Аграрна парія виключила зі своїх лав народного депутата, президента Української аграрної конфедерації Леоніда Козаченка. Про це в ексклюзивному коментарі він повідомив AgroPolit.com.

Нагадаємо, що народний депутат Олександр Бакуменко написав заяву про вихід з Аграрної партії України (АПУ)

«Сьогодні сталася неочікувана для мене подія. Рада Аграрної партії України вирішила забрати у мене партійний квиток. Основною аргументацією було те, що я є народним депутатом України та представляю у Верховній Раді парламентську більшість», — розповідає Козаченко.

Однак, на думку депутата, виключивши його із партії, Аграрна партія сама собі нашкодила, адже позбулася «зайвого» голосу у Верховній Раді.

Якщо ми хочемо щось реально змінити в Україні, нам потрібні нові закони. Бути у Верховній Раді — це можливість домогтися цих змін. Закони не приймають на вулиці — їх приймають у стінах парламенту. Чому Аграрна партія вирішила позбавити себе останнього «голосу» у Верховній Раді, а також можливості бути справді дієвою, для мене загадка».

Козаченко зізнався, що ця ситуація нагадує піар-кампанію, якою керівництво вкотре хоче привернути до себе увагу.

Мені боляче за те, що комусь забажалося зробити на моєму імені чергову піар-кампанію. Впевнений, що більшість аграріїв нашої Держави знають мій трудовий шлях та все, що я зробив і продовжую робити заради розвитку сільського господарства України», — розповів він.

Станом на сьогодні, Козаченко входить до трійки найефективніших депутатів Аграрного комітету Верховної Ради та є автором понад 40 законопроектів, головна мета яких — боротьба з корупцією і розвиток реального сектору економіки. Тому, за словами депутата, він продовжить робити те, що робив.  

Я й надалі буду боротися за права аграріїв, незалежно від того, чи я у Верховній Раді, чи в інших громадських та державних установах. Я завжди відстоював інтереси селян у відносинах із владою. І я дотримуватимусь тих позицій, яким присвятив своє життя. Ці позиції полягають у тому, що селяни повинні мати гідне життя, а аграрний сектор — найкращі перспективи й умови для розвитку», — прокоментував Козаченко.

Нагадаємо, що останнім часом кадрова політика керівництва партії змінилася. Вона неодноразово викликала обурення у членів, які входять до її складу. Однак тих, хто йшов наперекір режиму Скоцика, швидко позбувалися.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

15 листопада 2017
Малі виробники мають розвивати локальну конкуренцію
Малим аграрним виробникам доцільно займатися нішевим виробництвом та використовувати некапіталомісткі та неенергомісткі технології. Про це повідомив...
4 листопада 2017
Україна має прийняти 400 законів для відповідності АПК європейським вимогам
Україна повинна прийняти понад 400 законів для того, щоб забезпечити відповідність вітчизняного АПК європейським вимогам. Про це заявив народний...
1 листопада 2017
Малі підприємства забезпечують більше робочих місць, ніж агрохолдинги
Українська аграрна конфедерація проаналізувала ведення агробізнесу в Україні. Результати дослідження ефективності презентував президент Української...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...