Розпочала роботу нова київська річкова поліція
Розпочала роботу нова київська річкова поліція

Відбулася презентація можливостей оновленого відділу водної поліції і його взаємодії з спецпідрозділом поліції КОРД. Про це повідомляє УНІАН.

На працівників відділу покладено обов'язки щодо забезпечення правопорядку на акваторії річки Дніпро і на об'єктах Київського воднотранспортного комплексу.

В рамках презентації співробітники водної поліції у взаємодії з бійцями поліцейського підрозділу спеціального призначення КОРД провели спецоперацію із затримання умовних злочинців, які захопили річкове судно.

Глава Національної поліції Сергій Князєв висловив надію, що підрозділ буде позитивно оцінено громадянами.

Я думаю, що молоде підрозділ матиме позитивні відгуки від громадян», - сказав він.

За його словами, така подія є дуже доречним, враховуючи наближення початку літнього сезону. Громадяни будуть активно відпочивати на воді і в прибережній зоні, тому потрібно надійно охороняти їх спокій. На працівників відділу покладено обов'язки щодо забезпечення правопорядку на акваторії річки Дніпро і на об'єктах Київського воднотранспортного комплексу.

До території обслуговування відділу відноситься 43 кілометри річки Дніпро, включно з частиною Канівського водосховища. Загальна площа території, що обслуговується становить близько 1,6 тис. кв. км.

На сьогодні штатна чисельність особового складу відділу водної поліції Києва становить 47 посад, зокрема - 29 офіцерів і 16 посад рядових поліцейських.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

7 серпня 2017
Україна втратила майже 2,5 тис. кілометрів судноплавних річок
За 25 років незалежності Україна втратила майже 2,5 тис. кілометрів річок з придатними для судноплавства глибинами (для порівняння, найдовша річка...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...