Мінагрополітики обговорили план пріоритетних дій до 2020 року
Мінагрополітики обговорили план пріоритетних дій до 2020 року

18 грудня за участі заступника міністра аграрної політики та продовольства України Олени Ковальової під головуванням голови Громадської Ради Геннадія Новікова відбулось засідання Громадської Ради при Мінагрополітики. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Під час зустрічі було розглянуто проект середньострокового плану пріоритетний дій Уряду до 2020 року та визначено план роботи на 2017 рік.

Пріоритетними завданнями для Мінагрополітики, які визначені Урядом на 2017 рік, є питання земельної реформи, стимулювання розвитку агропромислового комплексу, якість і безпечність харчових продуктів, розвиток органічного ринку. Зараз і Міністерство, і Громадська рада мають активно співпрацювати за всіма цими питаннями», - повідомила Олена Ковальова.

Так, під час засідання, учасники проаналізували середньостроковий план пріоритетних дій Уряду на 2017 рік та висловили свої думки щодо основних проблем, а також напрацювали послідовність кроків.

Також під час засідання були винесені пропозиції щодо удосконалення механізмів стимулювання розвитку АПК, розвитку земельних відносин та підтримано рішення щодо сприяння запровадженню аграрних розписок по всій Україні.

В цілому, учасниками Громадської ради підтримано стратегічні вектори розвитку агропромислового комплексу до 2020 року.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...