Latifundist.com запустив новий інформаційний проект - ІнноАгро
Latifundist.com запустив новий інформаційний проект - ІнноАгро

Видання Latifundist.com спільно з колегами Kurkul.com і AgroPolit.com запустили всеукраїнський інформаційний проект про інновації в аграрній сфері під назвою «ІнноАгро».

На сьогоднішній день багато сільгоспвиробників, як агрохолдингів, так і фермерських господарств, впроваджують в свою повсякденну роботу інновації, завдяки чому вдосконалюють виробництво, полегшують працю своїх співробітників, економлять чималі гроші і підвищують прибутки, тому ми вирішили розповісти читачам більш детально про подібні нововведення.

Щомісяця ми будемо виїжджати на підприємство, де вже впроваджена і працює певна інновація і розповідати про неї в своїх публікаціях від А до Я: навіщо вона була введена, скільки коштувала господарству, як працює і який економічний ефект приносить.

Основне завдання нашого проекту - допомогти українському агробізнесу дізнатися про новітні рішеннях і впровадити їх в своєму господарстві.

У нашому першому матеріалі ми розповімо про інноваційну діяльність одного з передових українських сільгоспвиробників - компанії «Кернел».

Якщо ваше господарство користується інноваціями і готове розповісти про них іншим, запрошуйте нас в гості, написавши на пошту: kyselova@latifundistmedia.com.

Якщо є питання або пропозиції щодо проекту або знаєте господарства, чиї інновації цікаві вам і вашим колегам, залишайте інформацію про них в коментарях до наших текстів. З радістю врахуємо всі ваші побажання!

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

13 грудня 2016
АПУ мовчить про результати на виборах, а БПП і «Батьківщина» вже ділять портфелі
Дві найбільші партії у парламенті «Блок Петра Порошенка» і «Батьківщина» почали ділити портфелі у місцевих радах до...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...