Надходження до місцевих бюджетів значно зросли
Надходження до місцевих бюджетів значно зросли

За січень-вересень поточного року до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 103,9 млрд грн, що становить 99,4% від річного обсягу надходжень, затвердженого місцевими радами. Про це повідомляє Міністерство фінансів.

Як наголошується, приріст надходжень до загального фонду проти січня-вересня минулого року становив 49% або +34,2 млрд грн.

"Темп росту фактичних надходжень ПДФО до січня-вересня 2016 року становить 149,2%, плати за землю - 162,3%", - йдеться у повідомленні.

Загалом обсяг надходжень ПДФО за січень-вересень становив 55,5 млрд грн, рівень виконання річного показника, затвердженого місцевими радами становить 91,5%, надходження плати за землю -17,4 млрд грн, рівень виконання річного показника, затвердженого місцевими радами - 110,6%", - повідомляє прес-служба.

Згідно з повідомленням, надходження податку на нерухоме майно на 2016 рік затверджені місцевими радами в обсязі 0,9 млрд грн. Фактичні надходження податку за січень-вересень поточного року становили 1 млрд грн.

Станом на 1 жовтня 2016 року фактичні надходження акцизного податку становили 8,6 млрд грн", - йдеться у повідомленні.

Економічна правда

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

20 жовтня 2016
Гройсман: фінансову підтримку АПК на 2017 рік збільшать вдвоє
Агросектор в 2017 році отримає вдвічі більшу суму на фінансову підтримку, аніж очікувалося раніше. Про це повідомив під час представлення проекту...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...