Українська торговельна місія відвідає Грузію у липні
Українська торговельна місія відвідає Грузію у липні

З 20 до 24 липня 2021 року відбудеться діловий візит українських представників бізнесу до Тбілісі, Батумі та Поті. Делегацію очолює заступник міністра економіки, торговий представник України Тарас Качка. 

Організатори візиту: Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA).

В межах візиту запланована низка зустрічей з представниками бізнесу та бізнес-асоціацій Грузії, Міністерства економіки та сталого розвитку Грузії, Національного агентства зі стандартизації та метрології Грузії, керівництвом морського порту Поті. Попередня Програма візиту додається нижче. У відповідності до окремих запитів можуть бути організовані індивідуальні зустрічі.

Чому Грузія?

  • Країна є чистим нетто-імпортером практично усіх груп товарів. У 2020 році імпорт перевищив в 2,5 рази експорт і склав понад $6 млрд.
  • Країна має величезний транзитний потенціал для українських товарів, що прямують до країн Центральної та Південно-Східної Азії та Близького Сходу. Розвинута логістична інфраструктура та конгруентні ставки.
  • Зона вільної торгівлі з Китаєм та участь в Конвенції ПанЄвроМед надають можливість розширити експорт вітчизняних товарів до країн цих регіонів.
  • Ліберальне оподаткування робить ефективним створення спільних підприємств для збільшення можливостей експорту українських товарів.

Подія відбувається за підтримки:  Мінекономіки України, МЗС України, Посольства України в Грузії, Офісу з розвитку підприємництва та експорту та Центру міжнародних ділових комунікацій.

Партнери візиту: ТПП Грузії та ТПП Аджарії.

Профіль учасників: експортери та імпортери товарів та послуг, логістичні та туристичні компанії, які зацікавлені в розширенні присутності в Грузії, вирішенні питань сертифікації товару, налагодження логістики до країн Азії та Близького Сходу.

З метою організації ділових зустрічей в межах візиту просимо заповнити анкету учасника візиту.

Організатори події забезпечують:

  • переліт Київ – Тбілісі, Батумі-Київ;
  • проживання в одномісному номері;
  • трансфери відповідно до Програми;
  • страхування;
  • організаційну підтримку. 

Деталі щодо події дивіться на сайті UBTA. Кількість місць обмежена. 

Нагадаємо, Українська асоціація бізнесу та торгівлі успішно завершила торговельну місію до ПАР.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

4 серпня 2021
Україна завершила торговельну місію до Грузії: названо результати
За підтримки Мінекономіки України, МЗС України, за сприяння Посольства України в Грузії, Офісу з розвитку підприємництва та експорту та Центру...
22 липня 2021
Україна нарощуватиме експорт м’яса та продуктів тваринництва до Грузії
Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька з робочим візитом знаходиться в Грузії в складі української делегації. Метою візиту є просування...
15 грудня 2020
Грузія скоротила імпорт української сільгосппродукції більш ніж на 10%
За 11 місяців 2020 року Україна експортувала до Грузії товарів на $337,8 млн, що на 5,2% менше, ніж торік. При цьому частка сільгосппродукції в...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...