Українські ігристі вина взяли «срібло» на винному конкурсі в США
Українські ігристі вина взяли «срібло» на винному конкурсі в США

На міжнародному винному конкурсі USA Wine Raiting українські ігристі вина взяли «срібло». Про це повідомляє ua.korespondent.net.

У повідомленні ідеться, що у категорії Sparkling Wine Україну представила компанія Artwinery (раніше «Артемівський завод шампанських вин»). Ігристі вина виробника завоювали 6 срібних медалей.

Сріблом були відзначені ігристі, які витримувалися в пляшках від 12, 18 і 36 місяців. Серед них новинка цього року – преміальна лінійка ARTWINE 18.

«Вперше наші ігристі вина представили Україну у США в рамках даного конкурсу. Представляти вітчизняне виробництво на іншому материку – це завжди величезна честь, а отримати відразу ж визнання і нагороди — велика гордість», – сказав Ігор Толкачов, генеральний директор компанії Artwinery.

Він додав, що всі зразки оцінювалися за ключовими напрямами: якість продукту, його вартість і зовнішній вигляд.

Всім цим факторам відповідають ігристі вина Artwinery, всі вони створюються за класичною технологією Шампануа, як і відоме французьке шампанське, вони витримуються в пляшках. Зовнішній вигляд наших торгових марок відповідає останнім трендам дизайну і виділяє їх на полицях. При цьому, вартість нашого ігристого в середньому становить близько 12 доларів за пляшку», – наголосив він.

Міжнародний винний рейтинг США спрямований на допомогу в просуванні винних брендів різних країн, щоб вони мали можливість потрапити на полиці магазинів і винні карти ресторанів.

У компанії Artwinery впевнені, що друге місце – це більше ніж «срібло» на конкурсі, для українського виноробства – це можливість потрапити до кошиків споживачів інших країн.

Також повідомляється, що ігристі вина Artwinery неодноразово представляли Україну на провідних профільних міжнародних конкурсах. Так, в лютому цього року ARTWINE BRUT ROSE стало єдиним в категорії, хто отримав TOP GOLD на конкурсі PAR Wine Award Dusseldorf 2020.

Нагадаємо, що в Мінекономіки пропонують звільнити від акцизу натуральні вина.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

1 грудня 2020
Україні загрожує втрата внутрішнього ринку винопродукції
Внутрішньому ринку винопродукції загрожує експансія іноземних виробників. Про це повідомила заступник директора Національного наукового центру...
18 листопада 2020
На держпідтримку розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства з бюджету не перерахували жодної гривні
На держпідтримку розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства з бюджету не перерахували жодної гривні. Про це свідчить аналітика AgroPolit.com...
2 листопада 2020
Українським виноградарям розширять дотації
Робоча група з питань сприяння розвитку галузі виноградарства і виноробства ініціює зміни в програмі держпідтримки. Про це на сторінці у Facebook...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...