Саакашвілі зриває приватизацію Одеського припортового заводу ― політолог
Саакашвілі зриває приватизацію Одеського припортового заводу ― політолог

Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі своїми гучними заявами фактично зірвав приватизацію Одеського припортового заводу. Про це повідомляє політолог Андрій Миселюк.

"Післязавтра закінчується термін подачі заявок на приватизацію ОПЗ. З огляду на це, влаштованих в Одесі антикорупційний карнавал Саакашвілі-Углаву більше схожий на банальний зрив приватизації цього підприємства", ― вважає він.

Після цього серйозні інвестори не захочуть вкладати гроші в такий високо-проблемний актив, як ОПЗ, переконаний політолог.

"Зате спонсори одеського губернатора напевно задоволені: завдання щодо скасування приватизації ОПЗ виконана блискуче", ― сказав Миселюк.

За його словами, Саакашвілі вміло використовував фінальний акорд закінчення політичного сезону 2016/2017, щоб знову підірвати інформаційний простір гучними звинуваченнями. За традицією на адресу екс-прем'єра Яценюка і його соратника Авакова. І знову не підживившись свої звинувачення доказами", ― підкреслив він.

 

"Правдолюб Саакашвілі і антикорупційне завзяття його співвітчизника Гізо Углаву з НАБУ можна було б тільки вітати. Якби багатомісячні гучні звинувачення грузинського правдоборця, нарешті, були підтверджені і доведені", ― додав політолог.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

12 вересня 2016
БПП і НФ звинувачують Саакашвілі у створенні злочинного угрупування
Народні депутати фракції "Народний фронт" Микола Княжицький, Павло Пинзеник, Олександр Дроздик і депутат "Блоку Петра Порошенка" Дмитро Голубов...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...