Аграріїв запрошують позмагатися у зимовому чемпіонаті аграрного бізнес-моделювання FarmForesight
Аграріїв запрошують позмагатися у зимовому чемпіонаті аграрного бізнес-моделювання FarmForesight

Аграріїв запрошують позмагатися в зимовому чемпіонаті аграрного бізнес-моделювання  FarmForesight, який відбудеться з 11 по 28 лютого. Про це повідомляє сайт farmforesight.com.

Учасникам пропонують змагання в онлайн-бізнес-моделюванні з командами інших агрокомпаній.Це дасть можливість прокачати свої навички у прийнятті агрономічних, фінансових і трейдингових рішень, а крім того – отримати п'ятикратне повернення капіталу.

FarmForesight – це бізнес-моделювання управлінських і аграрних рішень у рослинництві. Модель засновано на статистичних даних з усієї України за 20 років, аналітичних алгоритмах і причинно-наслідкових зв'язках, а також експертній думці аграріїв. 

Простий сучасний дизайн і гейміфікація дають можливість спробувати свої сили у прийнятті управлінських рішень фахівцями будь-якого рівня. 

У всіх команд будуть однакові вихідні умови:

• 5 культур (соняшник, кукурудза, соя, рапс і пшениця)
• 3 роки моделювання з випадковими ціновими і погодними сценаріями
• можливість застосовувати масові операції і детально аналізувати результати

Кожна команда покаже свою ефективність, моделюючи такі процеси:

• сівозміну та планування витрат
• управління запасами ТМЦ
• управління польовими операціями, які передбачають внесення насіння добрив і ЗЗР
• управління фінансами підприємства
• продаж готової продукції (спот, форварди)

Результати оцінюються за основними параметрами ефективності: повернення капіталу (рентабельність) і EBITDA на гектар.

Правила проведення чемпіонату:

До 8 лютого триває реєстрація команд в агросимуляторі та зимовому чемпіонаті. З 11 до 24 лютого 2019 року буде проведено онлайн-частину. 28 лютого відбудеться фінал серед топ-4 команд.

Івент-сесії: у всіх учасників команд буде можливість стартувати в «Івент-сесії», які мають спеціальні параметри та є однаковими для всіх. Кожна повністю зіграна івент сесія додається в загальний залік команди і всі параметри усереднюються.

 Ви можете моделювати івент сесії в будь-який час протягом усього терміну чемпіонату. Кожна івент сесія займає 1,5-2 години для кожного учасника. Для участі в рейтингу команд необхідно зіграти щонайменше 5 повних івент-сесій.

Тренування: кожен учасник може моделювати звичайні сесії в PRO або безкоштовному режимі щоб освоїти інтерфейс необмежену кількість разів. А також потренуватися й вибрати оптимальну стратегію і тактику поведінки в івент-сесіях.

Консультація і підтримка: буде проведений низку стрімів із детальним поясненням функціоналу.

Спостереження за рейтингом інших команд: після кожної зіграної сесії оновлюється загальний рейтинг.

Публікація проміжних результатів: раз на три дні ми робитимемо зріз рейтингу й аналізуватимемо зміни всіх команд.

Фінал: топ-4 команди, які набрали найбільші показники повернення капіталу, будуть запрошені на офлайн-захід 28 лютого, де відбудуться два півфінали і фінал.

Головний приз: команда, яка перемогла у фіналі, отримає головний приз — $10,000.

Номінації: за результатами аналізу всього чемпіонату кожна команда отримає свою номінацію, наприклад, найкраща команда щодо ефективності / врожайності / EBITDA по кожній культурі. Для фіналістів будуть спеціальні номінації, які визначимо в фіналі (наприклад, найстратегічніша / найагрономічніша команда).

Що потрібно зробити, щоб узяти участь у чемпіонаті?

1. Зареєструвати акаунти в FarmForesight для всіх учасників команди.
2. Заповнити форму додавання команди в зимовий чемпіонат.
3. Оплатити участь команди в чемпіонаті в PRO магазині всередині програми або укласти договір на участь (деталі опублікуємо пізніше, контакт для зв'язку). Вартість участі однієї корпоративної команди – $2,000, понад 3 команди від компанії –  $5,000 за необмежену кількість команд, вартість участі збірної команди без прив'язки до компаній –  $750. Участь для команд студентів — безкоштовно.
4. Змоделювати сумарно усіма учасниками команди мінімум 5 турнірних сесій, щоби потрапити в рейтинг команд.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

8 лютого 2019
Агрополітичні новини з 4 по 8 лютого
Дивіться у новому випуску агрополітичних новин: 1. СЕРЕД 20 КАНДИДАТІВ У ПРЕЗИДЕНТИ УКРАЇНИ — ДВОЄ АГРАРНИХ. 2. ПОРОШЕНКО ОЗВУЧИВ СВІЙ...
23 січня 2019
Українці озвучили ТОП-7 завдань для розвитку агросектору в наступні п’ять років для нового Президента
Українці озвучили ТОП-7 завдань для розвитку агросектору в наступні п’ять років від  нового Президента. Про це повідомляє AgroPolit.com у...
21 січня 2019
Що дасть агросектору угода про ЗВТ між Україною та Ізраїлем
Угода про Зону вільної торгівлі з Ізраїлем дозволить Україні ще більше наблизитися до європейського ринку. Про це розповіла директор з наукової...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...