МХП бере участь в роботі «Аграрного Давосу» — берлінського продовольчо-інноваційного форуму «Міжнародний зелений тиждень»
МХП бере участь в роботі «Аграрного Давосу» — берлінського продовольчо-інноваційного форуму «Міжнародний зелений тиждень»

У рамках політики географічної диверсифікації та розширення експорту своєї продукції агроіндустріальних холдинг МХП представляє сучасні технологічні досягнення і продукцію українського аграрного сектора на міжнародному продовольчому форумі в Берліні — «Міжнародний зелений тиждень». Про це повідомила прес-служба компанії.

Нагадаємо, що компанія увійшла до 15-ти агропідприємств з ТОП-200 роботодавців України. 

Найбільший вітчизняний виробник і експортер м'яса курки, продукція якого представлена ​​на ринках більш ніж 60 країн світу, бере участь у роботі міжнародного торгового форуму в рамках українського національного стенду площею понад 1200 квадратних метрів, організованого за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України. МХП із півсотнею інших українських компаній-виробників представляє провідні бренди «made in Ukraine».

На сьогоднішній день МХП – компанія, яка заслужено бере участь у найпрестижніших міжнародних заходах. Приємно і почесно представляти зараз в Берліні український агросектор і харчову промисловість, демонструвати наші інновації та результати їхнього впровадження. Тим самим ми показуємо світу реальні можливості нашої країни і працюємо на зміцнення її міжнародної ділової репутації », — розповіла про участь у виставці директор департаменту управління персоналом та комунікацій агрохолдингу МХП Ксенія Прожогіна.

«Міжнародна зелена тиждень» — один із найбільших і найпрестижніших світових агропромислових форумів, який проводиться в Берліні з 1926 року. До нинішнього часу завдяки масштабам отримав неформальну назву «Аграрний Давос» за аналогією з найвпливовішим міжнародним бізнес-форумі. Берлінська виставка представляє передові інновації і розробки в агропромисловому виробництві, об'єднує близько двох тисяч учасників — його відвідують близько ста міжнародних міністерств і близько півмільйона гостей.

Агроіндустріальних холдинг МХП, який визначає своєю стратегією розширення виробництва і частки своєї продукції на європейському продовольчому ринку, активно представляє Україну на заходах міжнародного рівня, націлених на підтримку позитивного іміджу країни і сприяння залученню іноземних інвестицій. Продукція МХП впевнено конкурує з міжнародними виробниками на ринках країн Європи, Близького Сходу, Африки та Азії, що забезпечило компанії лідерські позиції серед українських виробників і експортерів курячого м'яса.

Глобальний аграрний і харчовий форум та міністерська конференція в Берліні стали серйозними заходами, які щорічно фокусуються на різних актуальних темах світового сільського господарства та харчової промисловості. У різних дискусіях беруть участь міністри, представники вищого рівня міжнародних організацій, таких як FAO або OECD. Цього року Глобальний форум відбудеться вже водинадцяте і буде присвячений темі цифрового сільського господарства і діджіталізаціі в АПК. І я дуже рада, що Україні є що запропонувати світові в даній сфері і про що подискутувати. Зазвичай близько 200 міністрів і держсекретарів з різних країн світу відвідують «Аграрний Давос» в Берліні», — розповіла про захід заступник міністра аграрної політики і продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева.

Берлінський торгово-продовольчий форум «Міжнародна зелена тиждень» також є майданчиком для презентації новітніх інноваційних та цифрових технологій в індустрії виробництва продуктів харчування, платформою для обговорення питань глобальної продовольчої безпеки та торгівлі в рамках 300 симпозіумів, семінарів, форумів, засідань комітетів. Українська офіційна делегація Міністерства аграрної політики і продовольства, яке виступає в глобальну продовольчу форумі з виробництва продуктів харчування «Цифрове сільське господарство – інтелектуальні рішення для сільського господарства майбутнього».

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

18 квітня 2019
В агрохолдингу МХП розповіли скільки платять за оренду 1 га землі
В агроіндустріальному холдингу «Миронівський Хлібопродукт» (МХП) в середньому за 1 орендований гектар виплачують пайовику $140 в рік. Про...
8 лютого 2019
МХП сплатив до бюджетів різних рівнів понад 3 мільярди гривень
Агроіндустріальний холдинг МХП за підсумками 2018 року майже наполовину збільшив сплату податків і зборів завдяки підвищенню ефективності та...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...