У Києві проведуть міжнародний економічний форум
У Києві проведуть міжнародний економічний форум

Економісти зі світовим ім'ям, відомі бізнесмени, інвестори та візіонери зберуться в Києві 18–19 жовтня 2018 року на одну з головних бізнес-подій України — Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ). Про це повідомляють організатори події.

Нагадаємо, від уряду вимагають спростити систему оподаткування бізнесу.

Ключовою темою п’ятого ювілейного КМЕФ стане майбутнє країн у високотехнологічному світі. Тому підвищену увагу на заході буде приділено найновітнішим технологіям. Експерти з різних сфер діяльності нададуть свої прогнози щодо того, як штучний інтелект, роботизація, блокчейн та інші технології вплинуть на бізнес і суспільство. Тема хай-тек-проектів також перебуватиме в центрі уваги форуму — їй буде присвячено виставкову зону площею понад  1000 кв. м.

Крім того, на учасників КМЕФ чекають дискусії про розвиток економіки, промисловості, фінансової системи та освіти, виклики Четвертої промислової революції, фейр-плей на глобальних ринках, розвиток експорту від сировини до продуктів із доданою вартістю, стратегії інклюзивного зростання, майбутнє агробізнесу тощо.

Серед спікерів форуму — представники великих фінансових організацій (віце-президент Європейського інвестиційного банку Вазиль Худак, керуючий директор групи Rothschild у країнах СНД Джованні Сальветті та інші), науковці (Лорен Грехем з Массачусетського технологічного інституту, Рік Расмуссен із Каліфорнійського університету, головний виконавчий директор і голова ради Консорціуму світових університетів Гаррі Джейкобс тощо), посол та голова Представництва ЄС в Україні Хюг Мінгареллі, топ-менеджери міжнародних та українських компаній, керівники венчурних фондів, відомі реформатори, представники української влади.

Стратегія форуму — зібрати разом у рамках однієї комунікаційної платформи лідерів бізнесу, влади, суспільства та міжнародної експертної спільноти, щоб визначити найефективніший шлях розвитку України та виклики на цьому шляху. І такий підхід успішно працює — КМЕФ доводить це вже п'ятий рік поспіль», — коментує Юрій Пивоваров, голова оргкомітету Київського міжнародного економічного форуму.

За новинами КМЕФ можна стежити на сайті форуму та на його офіційній сторінці у Facebook.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

18 жовтня 2018
Василь Хмельницький: дешева робоча сила – уже не перевага України
Дешева робоча сила уже не є перевагою під час вибору міжнародних інвесторів напрямків інвестування. Про це під час Київського міжнародного...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...