Аграріям пропонують придбати техніку дешевше
Аграріям пропонують придбати техніку дешевше

На Міжнародній промисловій виставці AGROEXPO-2018 аграрії мають змогу купити сільгосптехніку всіх можливих видів дешевше. Про це повідомляє landlord.ua.

Нагадаємо, що українські виробники сільськогосподарської техніки вперше візьмуть участь у найбільшій агропромисловій виставці Європи — AGROSHOW 2018, яка традиційно відбудеться в Польщі у Беднарах поблизу Познані з 20 по 23 вересня 2018 року. 

Повідомляється, що, за умови першої акції, у разі підписання безпосередньо на виставці договорів на купівлю техніки, аграрій отримував знижку від 5%. Друга передбачає дисконт від 10%, якщо техніка придбавалася прямо з виставки.

VІ Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки AGROEXPO-2018, яка триватиме з 26 по 29 вересня, пройде на рекордній для України площі. У цьому році площа однойменного виставкового комплексу  зросла до 125 000 м² (відкритий виставковий майданчик – 102 300 м², критий павільйон – 22 700 м²).

Особливістю AGROEXPO є те, що новинки сільгосптехніки світових та вітчизняних брендів можна побачити не тільки на статичних експозиціях, а й безпосередньо в роботі в полі. Кожного дня на спеціальному полігоні демонструватиметься понад 30 агрегатів (дискові борони, сівалки, плуги, культиватори, обприскувачі та ін.) різних вітчизняних брендів – «Лозівські машини», «Червона Зірка (Ельворті)», «Укрсільгоспмаш», «Велес-Агро», а також іноземних – «Lemken», «Case H», «Kuhn», «Gregoire Besson».

Одним із найфеєричніших дійств на AGROEXPO-2018 стануть Міжнародні змагання зі стронгмену. Організатор – Федерація стронгмену України. Команда українських богатирів зійдеться у спортивному протистоянні з найсильнішими атлетами з різних країн. Головним суддею змагань виступить володар титулу «Найсильніша людина світу 2004» Василь Вірастюк.

Виставку автомобілів «Autoland» розширено з 5 500 м² до 6 500 м². На виставці будуть представлені легкові автомобілі та позашляховики відомих світових брендів – Mercedes, Lexus, Volkswagen, Toyota, Mitsubishi, Peugeot, Opel, Hyundai та інші. Найвибагливішим автолюбителям стане «до смаку» тест-драйв позашляховиків та кросоверів, де кожен бажаючий може випробувати новинки світового автопрому.

Окремим блоком пройде культурно-розважальний захід «Покровський ярмарок», який триватиме всі чотири дні виставки. Кожен знайде тут щось для себе: виступи народних колективів, найкращі продукти від фермерських господарств за ціною виробника, сувеніри та вироби мистецтва з усіх куточків України, майстер-класи, розваги для дітей та дорослих.

Загалом планується, що у VІ Міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO-2018 візьмуть участь понад 600 профільних компаній та відвідають 35 000 осіб (у минулому році ‒ 27 250).

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

7 листопада 2018
За сільгосптехніку аграріям відшкодовано менше 25 % від запланованої в бюджеті суми
За 8 місяців 2018 року сільгосптоваровиробникам було відшкодовано менше 25 % коштів від загальної суми, передбаченої на цей напрям у держбюджеті....
23 липня 2018
Аграрії отримали 145 млн грн компенсації за придбану сільгосптехніку
Обсяг часткової компенсації за придбану техніку та обладнання українського виробництва у 2018 році склав 144,9 млн грн. Про це повідомляє...
14 липня 2018
Ціни на вітчизняну с/г техніку підскочили на 20% – стільки ж компенсують дотації
Поки аграрії подаються на дотації, ціни на вітчизняну техніку встигли підскочити. Про це розповідає заступник голови Всеукраїнської Аграрної Ради...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...