У МХП пояснили, що зроблять з отриманими бюджетними дотаціями
У МХП пояснили, що зроблять з отриманими бюджетними дотаціями

У «Миронівському хлібопродукті» (МХП) пояснили, що робитимуть з отриманими з бюджету дотаціями. Нагадаємо, за даними AgroPolit.com, за перше півріччя 2018 року п’ять аграрних компаній отримали з бюджету 220, 1 млн грн компенсації за програмою здачі в експлуатацію/реконструкцію тваринницьких об’єктів (на загальну суму 733,7 млн грн).

Прес-служба компанії підтвердила цифри, оприлюднені вчора – відшкодовані суми з бюджету та вартість об’єктів, зданих  в експлуатацію,  які послужили підставою для виділення дотацій МХП.

 «Дійсно, у 2018 році деякі підприємства групи МХП беруть участь у бюджетній програмі «Державна підтримка галузі тваринництва». ТОВ «Вінницька птахофабрика», що входить до групи МХП 15 серпня отримала компенсацію з бюджету у розмірі 187 492 тис. грн», – повідомили в ексклюзивному коментарі AgroPolit.com прес-служба МХП.

За даними агрохолдингу, вартість двох об’єктів, які потрапили під програму часткового відшкодування вартості об’єктів становить – 624 973,46568 тис. грн.

 «Кошти, що були отримані як компенсація згідно бюджетної програми, спрямовані на операційну діяльність ТОВ «Вінницька птахофабрика», – підсумували  в прес-службі.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

8 лютого 2019
МХП сплатив до бюджетів різних рівнів понад 3 мільярди гривень
Агроіндустріальний холдинг МХП за підсумками 2018 року майже наполовину збільшив сплату податків і зборів завдяки підвищенню ефективності та...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...