Суд арештував рахунки Імперії-Агро через заборгованість перед Монсанто Україна
Суд арештував рахунки Імперії-Агро через заборгованість перед Монсанто Україна

Господарський суд Миколаївської області заарештував рахунки компанії «Імперія-Агро» за боргом перед «Монсанто Україна». Про це свідчать дані реєстру судових рішень, передає Latifundist.com.

Нагадаємо, «Імперія-Агро» незаконно привласнила 16 млн грн.

«Накласти арешт на грошові кошти «Імперії-Агро» на суму 20,25 млн грн, які перебувають на будь-яких рахунках «Імперії-Агро» у всіх банківських установах», — ідеться в повідомленні.

«Монсанто Україна» звернулася до суду з позовом, в якому просить стягнути з «Імперії-Агро» заборгованість у розмірі 20,25 млн грн.

17 липня 2018 р. «Монсанто Україна» подала до суду заяву про забезпечення позову шляхом накладення арешту на все майно та грошові кошти «Імперії-Агро» в межах ціни позову.

Крім цього, позов передбачав заборону й обов'язок «Імперії-Агро» вчиняти певні дії, заборона іншим особам вчиняти дії щодо предмета спору або здійснювати платежі відповідачеві та ін.

«Монсанто Україна» посилається на те, що позовними вимогами компанії у цій справі є стягнення з «Імперії-Агро» 20,25 млн грн. Крім того, відповідач має значний обсяг боргових зобов'язань не тільки перед «Монсанто Україна», а й перед іншими контрагентами, а також податкові зобов'язання перед держбюджетом», — йдеться у матеріалах судового рішення.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...