Будівельна компанія інвестує в сільське господарство $400 млн
Будівельна компанія інвестує в сільське господарство $400 млн

Інвестиційно-будівельна компанія Kadorr Group має намір інвестувати в розвиток сільського господарства понад $400 млн. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Нагадаємо, $32,75 млрд інвестували в аграрний сектор економіки України.

«Kadorr Group планує здійснювати експорт сировини, а також вже готової переробленої с/г продукції в країни Арабського світу. Реалізація проекту запланована на найближчі 3-4 роки. Планується виробництво готової продукції, в основному - це борошно і комбікорм. За цей період компанія розраховує вийти на обсяги 12,5 млн т на рік, все залежить від тривалості етапу узгодження в різних державних органах», - вказали в прес-службі.

Наразі компанія завершує будівництво зернових елеваторів в Дніпропетровській області.

Придбані чотири нові ділянки в різних областях, а також ведуться переговори з придбання вже готових елеваторів.

Проект розрахований охопити Київську, Одеську, Дніпропетровську, Вінницьку, Кіровоградську, Херсонську і Миколаївську області.

На стадії узгодження будівництво заводів з переробки с/г продукції. Компанія вже зарезервувала всі необхідні кошти і готова безперервно фінансувати реалізацію всього проекту. Засновник компанії має намір інвестувати в розвиток с/г понад 400 млн доларів, - відзначили в Kadorr Group.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...