«Українська мукомельна компанія» відкриє чотири представництва в африканських країнах
«Українська мукомельна компанія» відкриє чотири представництва в африканських країнах

Правління «Української мукомельної компанії», найбільшої вітчизняної компанії-експортера борошна та борошномельної продукції, прийняло рішення про відкриття чотирьох відокремлених представництвкомпанії на Африканському континенті. Про це заявив голова товариства Олександр Коротков, передає Економіка Сьогодення.

Нагадаємо, на Київщині запрацює новий борошномельний комплекс.

Згідно із повідомленням прес-служби «Української мукомельної компанії», таке рішення прийнято на початку травня поточного року.

«Минулого року обсяг експорту українських товарів зріс на 18%, склавши майже $40 млрд. Лідерами у поставках продукції за кордон залишаються металургія та сільське господарство. Вітчизняний АПК традиційно забезпечував зовнішні ринки зерновими і рослинним маслом, а також зміцнили свої позиції виробники свинини, курятини та молочних продуктів. Не останню роль у цьому зіграло підписання договору про зону вільної зони торгівлі з Канадою та налагодження зв’язків із Китаєм, який зацікавлений саме в українському м’ясі. Щодо галузі переробки зернових, найперспективнішими наразі видаються ринки арабських країн та країн Африканського континенту», — зауважив Олександр Коротков.

Представництва створюються з метою забезпечення регулярного виконання експортних планів «Української мукомельної компанії», високого рівня обслуговування клієнтів товариства, в тому числі фінансової ефективності експортних операцій, збільшення комерційного навантаження і валютних надходжень; проведення маркетингових досліджень на міжнародному ринку експорту борошна; організації та проведення комерційної та рекламної діяльності лідера українського ринку борошномельного експорту на територіях інших країн.

Крім того, відкриття представництв також проводиться з метою створення умов і розвитку продажів продукції «Української мукомельної компанії» на території інших країн із залученням усіх можливих джерел продажів; максимізації отримання прибутку з метою покриття власних витрат, експлуатаційних витрат та перерахування коштів в Україну», — йдеться у повідомленні прес-служби компанії-експортера.

Так, найближчим часом «Українська мукомельна компанія» відкриє свої представництва в Центрально-Африканській республіці, Чаді, Камеруні та Беніні.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

17 липня 2018
В Африці відкрився Український торговий дім – платформа для малого і середнього бізнесу
В Об'єднаній Республіці Танзанія (Африка) офіційно відкрився Український торговий дім  Global Ukrainian Distribution, Investment & Trading...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...