Цього тижня Верховна Рада розгляне законопроект про Національне бюро фінансової безпеки України — заява
Цього тижня Верховна Рада розгляне законопроект про Національне бюро фінансової безпеки України — заява

Цього тижня Верховна Рада України розпочне розгляд законопроекту №8157 про Національне бюро фінансової безпеки (НБФБ). Про це на засіданні Погоджувальної ради заявила представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко.

Нагадаємо, раніше ініціатор законопроекту Ніна Южаніна зазначала, що після започаткування НБФБ зменшиться тиск на бізнес.

«Ми сподіваємося і впевнені, що відповідний профільний комітет цей законопроект розгляне в середу. В четвер ми наполягатимемо на розгляді його в залі парламенту», – сказала Луценко.

Вона зазначила, що цей законопроект визначений Президентом як невідкладний і потребує прискореного розгляду.

У свою чергу заступник голови парламентської фракції Блок Петра Порошенка Сергій Березенко зазначив, що фракція виступає за включення цієї законодавчої ініціативи до порядку денного сесії у вівторок.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...