Данилюк обговорив з місією МВФ реформу податкової
Данилюк обговорив з місією МВФ реформу ДФС

Міністр фінансів Олександр Данилюк провів зустріч із представниками технічної місії МВФ та обговорив проведення реформи Державної фіскальної служби. Про це йдеться у повідомленні міністерства в мікроблозі Twitter, передає УНІАН.

«Представники місії погодилися, що операційні зміни всередині структури важливі, але потрібно зосередитися на інституційних змінах з реорганізацією роботи Служби та залученням нових людей», — йдеться у повідомленні.

Команда експертів Міжнародного валютного фонду на чолі з Роном ван Руденом, які прибули для технічних консультацій з українською владою в період з 12 по 16 лютого, завершує роботу в Києві. Підсумкова заява за результатами роботи експертів Фонду можливе на початку наступного тижня — в понеділок або у вівторок.

Кабінет Міністрів 11 січня скасував постанови про затвердження концепції реформування системи органів державної податкової і митної політики і про реорганізацію територіальних органів ДФС, прийняті урядом 29 березня і 19 липня минулого року. Постанови передбачали створення Міжрегіональної митниці і головного Міжрегіонального управління ДФС.

Міністр фінансів України Олександр Данилюк у свою чергу заявляв, що стурбований рішенням Кабміну про скасування затвердженої раніше концепції реформи Державної фіскальної служби і планував виправити це непорозуміння.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

13 квітня 2018
Найбільша кількість схем ухилення від оподаткування – в агросекторі, – ДФС
Аудитори Державної фіскальної служби (ДФС) України в 2017 році розкрили у сфері обігу сільськогосподарської продукції найбільше схем в ухиленні від...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...