Добрива Аграрного фонду можна придбати у кожній області України
Аграрний фонд продає мінеральні добрива

Нещодавно ПАТ «Аграрний фонд» запустило весняну кампанію з продажу мінеральних добрив. Про це у своєму інтерв'ю «Удобрения Аграрного фонда можно купить в каждой области Украины» на Latifundist.com повідомив керівник департаменту малого та середнього бізнесу ПАТ «Аграрний фонд» Юрій Меленчук.

Він детально розповів про старт та умови продажів добрив для українських аграріїв.

«На сьогоднішній день, майже в кожній області є склади (33 складу в 18 регіонах України), де знаходяться наші добрива. Ми свідомо на це пішли, щоб покупцям було зручно забрати продукцію, і її не треба було далеко возити», — розповідає керівник департаменту малого та середнього бізнесу ПАТ «Аграрний фонд».

За його словами, мінеральні добрива можна безпосередньо забрати на хімзаводах в Рівному і Черкасах.

В наявності у нас є чотири види добрив вітчизняного виробництва: аміачна селітра (марка Б), карбамідо-аміачна суміш (КАС), карбамід, вапнувати селітра. Ми раді, що у нас є можливість допомогти аграріям. Наша цінова політика направлена ​​на підтримку агровиробників, тому ціни досить гнучкі», — розповідає Юрій Меленчук.

Нагадаємо, що в 2017 році компанія інвестувала в їх виробництво 1 млрд грн, завдяки чому вдалося реанімувати роботу вітчизняного хімпрому. Частково добрива були реалізовані під час осінньої посівної, але більша частина надійде в продаж саме зараз.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...