«Артемсіль» збільшила чистий прибуток на 20,5%
«Артемсіль» збільшила чистий прибуток на 20,5%

Держпідприємство «Артемсіль» достроково виконало планові завдання з виробництва солі, а також збільшив показник чистого прибутку на 20,5%. Про це з посиланням на прес-служба підприємства.

«При річному плані виробництва 1624 тисячі тонн солі на сьогодні фактично випущено і перероблено 1624,7 тисячі тонн», — повідомляє «Артемсіль».

На 35% перевиконано план з виробництва солі без упаковки.

Разом з тим, у зв'язку з повною забороною поставок на російський ринок, на 26% скоротилася кількість заявок на фасовану сіль», — повідомляє підприємство.

За 11 місяців 2017 року «Артемсіль»  збільшило показник чистого прибутку на 20,5% в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року. За цей період підприємство отримало 218,2 млн грн чистого прибутку.

За цей же період «Артемсіль» перерахувало до бюджетів податків і зборів на загальну суму 403,8 мільйонів гривень, що на 38,6% більше аналогічного показника минулого року.

Не дивлячись на втрату російського ринку, ДП «Артемсіль» в 2017 році не проводило скорочень чисельності персоналу. Крім того, завдяки позитивним фінансово-економічними показниками, адміністрація СОЛЕДОБУВНОЇ підприємства мала можливість подбати про соціальний захист працівників. Так, за рік тарифні ставки і посадові оклади були збільшені на 32%. За 11 місяців 2017 року середня заробітна плата склала 10 203 гривні», — говориться в повідомленні.

Також підприємство планує до кінця року почати випуск нового виду харчової продукції — очищеної солі, яка після додаткового очищення і фасування буде відповідати європейським нормам якості.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...