Держлісагентство постійно працює над тим, щоб ставати якомога відкритішим для суспільства.
Законність рубок і легальність лісопродукції можна перевірити он-лайн

Держлісагентство постійно працює над тим, щоб ставати якомога відкритішим для суспільства. Про це повідомляє прес-служба Держлісагентства.

Тому нагадуємо, що на сайті щомісяця оновлюється реєстр лісорубних квитків http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article?art_id=162794&cat_id=147027.

Кожен громадянин, якщо він має сумніви щодо законності вирубки дерев на певній ділянці, може звірити її з реєстром. А також звернутися до відповідного лісництва чи лісгоспу за роз'ясненням.

Перевірити легальність лісопродукції за номером бирки, авто або ТТН-ліс можна за посиланням: http://www.ukrforest.com/check.

При виявленні порушень повідомляйте про це поліцію. Також можна повідомити на телефон гарячої лінії Держлісагентства: 0-800-604-473. Відповідні гарячі лінії працюють в обласних управліннях лісомисливського господарства (номери телефонів можна знайти на їхніх сайтах http://dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article?art_id=33245&cat_id=119383).

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

7 грудня 2017
Депутати не будуть голосувати за бюджет без виділення коштів на лісову галузь
Депутати всіх фракцій із Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин не будуть голосувати за Бюджет-2018, якщо не буде вирішено питання...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...