У столиці відбудеться Київський міжнародний економічний форум
У столиці відбудеться Київський міжнародний економічний форум

5–6 жовтня 2017 року в Києві відбудеться четвертий Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ). Четвертий рік поспіль він збере разом економістів зі світовим ім'ям, іноземних і вітчизняних лідерів думки, бізнесменів, державних діячів, представників провідних міжнародних компаній та інвестиційних фондів, політиків і дипломатів для обговорення питань, ключових для української економіки. Його засновником є КМЕФ. За перебігом форуму можна стежити на сайті форуму.

«Лейтмотивом КМЕФ-2017 стануть виклики, що їх несе нова економічна реальність Україні як невід’ємної учасниці світового співтовариства. Основну увагу буде приділено трьом глобальним трендам, які поставили під загрозу розмірений хід подій у світовій політиці, бізнесі та практично в житті кожної людини», — сказано у повідомленні організаторів.

У роботі КМЕФ-2017 візьмуть участь представники урядів України та інших держав, члени Єврокомісії, топ-менеджери ЄБРР та ЄІБ, власники компаній, генеральні директори корпорацій. У рамках форуму відбудеться 20 панельних дискусій і 10 круглих столів, на яких обговорюватимуться питання співробітництва та інвестицій у таких секторах, як хай-тек, будівництво, агропромисловий комплекс, енергоефективність, машинобудування. Новиною форуму стане інтерактивна експозона вітчизняних та іноземних хай-тек-проектів.

Нова економічна реальність змушує компанії та держави відмовлятися від старих неефективних рішень і шукати нових відповідей на глобальні питання. Чи зможуть країни вчасно відреагувати на зміни, щоб не допустити руйнівних криз? Як ефективно використовувати наявні ресурси та нові технології для розвитку? Взагалі, яке завтра очікує на світ і Україну? І що нашій країні потрібно зробити в першу чергу для покращення своїх позицій на світовому ринку? Відповіді на ці питання пропонуватимуть економісти, бізнесмени та політики в ході дискусій на КМЕФ-2017», — коментує голова оргкомітету Київського міжнародного економічного форуму Юрій Пивоваров.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...