Шеремету призначать на посаду заступника з питань фермерства у наступну середу
Віце-президент Асоціації фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ)

Сьогодні на засіданні Кабміну ввели посаду заступника міністра аграрної політики з питань фермерства. Про це повідомив Віктор Шеремета, передає Kurkul.com.

Офіційне призначення віце-президента Асоціації фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ) Віктора Шеремети на цю посаду заступника міністра відбудеться на наступному засіданні Кабміну.

Нагадаємо, що прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підтримав кандидатуру Віктора Шеремета на посаду заступника міністра.

Kurkul.com зв’язався телефоном з Віктором Шереметою та запитав, якими будуть його перші кроки на новій посаді.

Чого найбільше потребують наші фермери ― це концепція, яка сьогодні розглядалася і як її втілити в життя ― оце буде головне задання», ― зазначив Віктор Шеремета.

Також він має своє бачення щодо розподілу коштів.

Більша частина коштів буде йти через державний фонд підтримки. Треба буде відпрацювати так, щоб розподіл коштів проходив ближче до місць їх призначення. Тобто не в Києві я сидів там і ділив, тому чи іншому фермеру, а щоб це робилося в областях і за участю представників АФЗУ», ― ділиться планами Віктор Шеремета.

Також у пріоритеті буде розвиток українського села.

Ми розглядаємо сільського жителя як виробника продукту, а не як складову самого села. Одне з головних ― це як будуть розвиватися наші села», ― зазначив він.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

22 вересня 2017
Що буде з садівництвом: оприлюднено результати виїзного засідання Комітету з питань агрополітики та земельних відносин
13 вересня цього року відбулося виїзне засідання Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин у селі Трибухівці Тернопільської області...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...