FAO пропонує онлайн-курс для малого та середнього бізнесу
FAO пропонує онлайн-курс для малого та середнього бізнесу

Візьміть участь у безкоштовному онлайн-курсі “Експорт, ринки ЄС та інтернаціоналізація бізнесу” на базі матеріалів Комерційної служби США, кращих українських і міжнародних практик ведення експортної діяльності та розвитку глобального бізнесу. Про це повідомляє прес-служба FAO.

Великий масив систематизованого матеріалу подається у концентрованій формі - оптимальний формат для зайнятих людей. 

Час навчання ви обираєте для себе самостійно – в межах визначеного часового проміжку. Ключова ціль - дати українським компаніям розуміння того, як необхідно налагоджувати системний експорт і будувати безпрограшні міжнародні стратегії. Зазвичай такі курси не є безкоштовними, але завдяки підтримці Western NIS Enterprise Fund це стало можливим!

Акценти курсу: товарний експорт на ринки розвинених країн, зокрема до Європейського Союзу, передовий український та міжнародний досвід.

Цільова аудиторія: власники й керівники українських малих і середніх підприємств, та усі інші, хто зацікавлений у розвитку експортного бізнесу.

Ви навчатиметеся через перегляд відеороликів, вивчаючи невеликі тексти й відповідаючи на контрольні питання. Навчання змінить ваше розуміння експортної діяльності і, цілком можливо, підходи до ведення бізнесу.

Тривалість курсу: 6 тижнів.

Курс розроблено досвідченим викладачем Олегом Мирошніченком та освітнім проектом EdEra за підтримки Western NIS Enterprise Fund.

Реєструйтеся для участі вже зараз за посиланням ed-era.com/export і починайте навчання одразу!
Відеоролик курсу https://www.youtube.com/watch?v=5cmxrbQ9nVg

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...