Зібрано 1,5 млн підписів проти продажу сільськогосподарської землі
Зібрано 1,5 млн підписів проти продажу сільськогосподарської землі

«Батьківщина» разом з Асоціацією фермерів та приватних землевласників України зібрала вже понад 1 млн підписів проти продажу сільськогосподарської землі. Про це повідомила лідер партії Юлія Тимошенко на Погоджувальній раді парламентських фракцій та груп.

«Партія «Батьківщина» об’єдналася з Асоціацією фермерів, оскільки ми вважаємо, що руками президента оголошено заборону на проведення референдуму на продаж землі. Ми вирішили збирати по всій країні підписи і таким чином провести всенародний референдум проти продажу землі сільськогосподарського призначення», – повідомила вона.

Лідер «Батьківщини» додала, що «10-11 мафіозних угруповань сьогодні намагаються прибрати до рук українську землю».

За її словами, зараз всією країною йде потужна робота, щоб згуртувати українське суспільство і не дозволити продати сільськогосподарську землю.

Голова партії наголосила: «На сьогодні зібрано понад мільйон підписів з паспортними даними, адресами, телефонами, і люди продовжують масово ставити свої підписи проти продажу сільськогосподарської землі».

Я попереджаю владу Порошенка, що якщо вони хоч крок зроблять до розпродажу землі, український народ повстане. Партія «Батьківщина» разом з українськими фермерам буде серед організаторів опору людей практично афері століття, яку готують сьогодні проти України», – підсумувала Юлія Тимошенко.

Як вже повідомлялося, Окружний адміністративний суд ухвалив рішення про заборону проводити референдум проти продажу сільськогосподарської землі.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...