Оприлюднено список депутатів-прогульників
Оприлюднено список депутатів-прогульників

Презентовано дослідження про річний період Ради і відвідування депутатами сесійних засідань. Про це повідомили в Комітеті виборців України, передає FaceNews.

Як показало дослідження видання серед  депутатів-прогульників є 6 аграрних:

Мартиняк С. В. - 128 с 1312.

Добкін Д. М. - 54 з 1312.

Бобов Г. Б. - 89 з 1312.

Омельянович Д. С. - 51 з 1312.

Березкін С. С. — 117 с 1312.

Корнацький А. А. - 90 з 1312.

В цьому році півсотні нардепів пропустив більше 90% голосувань у Верховній Раді.

Серед тих парламентаріїв, які найчастіше пропускають голосування - найбільше представників «Опозиційного блоку» і групи «Відродження»: 19 з 43 депутатів «Оппоблока» і 12 з 26 членів «Відродження» пропустили більше 90% голосувань в парламенті.

Четверо народних депутатів ще жодного разу не проголосували в цьому році в парламенті: Євген Бакулін, Денис Дзензерський, а також Сергій Клюєв і Олександр Онищенко, яких розшукує українська влада.

Серед депутатів, які систематично не голосують є ряд відомих прізвищ. Зокрема, це Є.Мураєв, В. Рабинович, Ю. Бойко, Олександр Вілкул, С. Семенченко, А. Білецький, В. Парасюк. Складається парадоксальна ситуація, коли для півсотні депутатів ВР насамперед є медійним майданчиком або місцем для політичної «тусовки». Незважаючи на повний бойкот парламентської роботи багато хто з таких народних депутатів щомісячно проводять десятки годин в прямому ефірі, розповідаючи про те, як вони захищають інтереси виборців», - сказав голова КВУ Олексій Кошель.

В цьому році в цілому пройшло 42 пленарних засідання Верховної Ради, на яких відбулося 1 312 голосувань.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...