МВФ «підкине» грошей Україні до кінця року
МВФ «підкине» грошей Україні до кінця року

Згідно з прогнозами міжнародного рейтингового агентства, наступний транш фінансової допомоги від Заходу Україна може отримати вже до кінця 2017 року. Про це повідомляє Politeka.

«Наступний транш МВФ, а також пов'язані з ним кошти зовнішніх організацій-донорів, швидше за все, надійдуть у другій половині 2017 року - за умови, що Україна доб'ється прогресу в проведенні ключових земельної і пенсійної реформ», - впевнені експерти.

Відзначимо, що основна частина траншів, які отримує Україна, йде в НБУ на підтримку міжнародних резервів.

Раніше міністр фінансів Олександр Данилюк допустив об'єднання трьох наступних траншів МВФ, які може отримати Україна, в один.

Нагадаємо, 11 березня 2015 року МВФ схвалив програму кредитування економіки України з використанням механізму розширеного фінансування терміном на 4 роки на суму $ 17,5 млрд.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...