Учасники АТО оформили у власність більше 2 тис. земельних ділянок на Чернігівщині
Учасники АТО оформили у власність більше 2 тис. земельних ділянок на Чернігівщині

Станом на сьогодні на території Чернігівської області учасники антитерористичної операції завершили процес оформлення у власність 2805 земельних ділянок з різним цільовим призначенням. Про це повідомляється на сайті Кабінету міністрів України.

Проекти землеустрою затверджені на земельні ділянки загальною площею 3007,24 гектара. Найбільшу кількість земель надали військовим у Чернігівському районі (1095 земельних ділянок  загальною площею 221,55 гектара).

Крім того, учасники антитерористичної операції та члени родин загиблих воїнів отримали 5690 дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення землі у Чернігівській області. Після завершення процедури оформлення військові отримають у власність земельні ділянки загальною площею понад 6687,9 тис. гектара.

Найбільшу кількість дозволів на розроблення земельної документації на Чернігівщині учасники АТО отримали у Чернігівському районі ( 2079 дозволів на землі загальною площею 625,67 гектара).

Для задоволення потреб учасників антитерористичної операції та членів родин загиблих воїнів на території Чернігівської області зарезервовано 559,16 тис. га земель сільськогосподарського призначення державної власності.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...