Гройсман обговорить аграрні питання в Ізраїлі
Гройсман обговорить аграрні питання в Ізраїлі

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман 14-16 травня відвідає Державу Ізраїль з офіційним візитом. Однією з ключових теми переговорів – запровадження в Україні передового досвіду Ізраїлю в сфері агровиробництва. Про це повідомляється на сайті Кабінету міністрів України.

У рамках візиту глава уряду України проведе переговори з прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу, Президентом Ізраїлю Реувеном Рівлином та Спікером Кнесету Юелем Едельштейном.

Володимир Гройсман зустрінеться з міністром сільського господарства Ізраїлю Урі Аріелєм та відвідає Науково-дослідний центр Міністерства сільського господарства та розвитку сільських території «Волкані».

Також, у ході візиту буде підписана низка двосторонніх документів – Меморандум про співробітництво між міністерствами охорони здоров’я України та Ізраїлю, Меморандум про обмін статистичними даними між митними адміністраціями України та Держави Ізраїль, Спільна Декларація між Кабінетом міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про співробітництво у сфері запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків, а також Імплементаційний протокол до Угоди між Урядом Держави Ізраїль та Кабінетом міністрів України про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль.    

Крім того, запланована зустріч прем’єр-міністра України з діловими колами, керівництвом Центру «Тева» та керівниками провідних ізраїльських компаній у сфері біомедичної інженерії та представниками української громади Ізраїлю.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...