ПАТ«ДПЗКУ» повернуто 345 млн грн дебіторської заборгованості
ПАТ«ДПЗКУ» повернуто 345 млн грн дебіторської заборгованості

З початку цього маркетингового року на рахунки Державної продовольчо-зернової корпорації України повернуто понад 345 млн грн дебіторської заборгованості минулих періодів. Про це повідомила прес-служба ПАТ«ДПЗКУ».

«Ми значно активізували роботу з повернення дебіторської заборгованості минулих років, внаслідок чого тільки за останні чотири місяці на рахунки корпорації вдалось повернути майже 144 млн грн. Для порівняння – за аналогічний період минулого року сума повернень становила 1,8 млн грн. Загалом з початку цього маркетингового сезону завдяки плідній роботі нашого департаменту економічної безпеки та фінансових ризиків, а також тісній співпраці з правоохоронними органами на рахунки корпорації вже повернуто понад 345 млн. грн», - розповів в. о. голови правління ПАТ «ДПЗКУ» Олександр Григорович.

Очільник корпорації також наголосив, що  наразі у компанії посилено контроль за виконанням договірних зобов’язань, впроваджено механізм перевірки походження зернових, а також проведено службові розслідування щодо діяльності і філій корпорації, і її співробітників, за результатами яких звільнено працівників, причетних до виявлених порушень. 

Окрім того, за результатами перевірок до правоохоронних органів з жовтня 2016 року направлено 17 звернень, за якими розпочато досудове розслідування.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...