ПАТ«ДПЗКУ» повернуто 345 млн грн дебіторської заборгованості
ПАТ«ДПЗКУ» повернуто 345 млн грн дебіторської заборгованості

З початку цього маркетингового року на рахунки Державної продовольчо-зернової корпорації України повернуто понад 345 млн грн дебіторської заборгованості минулих періодів. Про це повідомила прес-служба ПАТ«ДПЗКУ».

«Ми значно активізували роботу з повернення дебіторської заборгованості минулих років, внаслідок чого тільки за останні чотири місяці на рахунки корпорації вдалось повернути майже 144 млн грн. Для порівняння – за аналогічний період минулого року сума повернень становила 1,8 млн грн. Загалом з початку цього маркетингового сезону завдяки плідній роботі нашого департаменту економічної безпеки та фінансових ризиків, а також тісній співпраці з правоохоронними органами на рахунки корпорації вже повернуто понад 345 млн. грн», - розповів в. о. голови правління ПАТ «ДПЗКУ» Олександр Григорович.

Очільник корпорації також наголосив, що  наразі у компанії посилено контроль за виконанням договірних зобов’язань, впроваджено механізм перевірки походження зернових, а також проведено службові розслідування щодо діяльності і філій корпорації, і її співробітників, за результатами яких звільнено працівників, причетних до виявлених порушень. 

Окрім того, за результатами перевірок до правоохоронних органів з жовтня 2016 року направлено 17 звернень, за якими розпочато досудове розслідування.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

14 серпня 2024
Що буде з цінами на кукурудзу, пшеницю, соняшник, ріпак, сою та ячмінь?
Вартість зернових та олійних нового врожаю зросте. Скільки коштуватиме соняшник, кукурудза, ріпак, соя, ячмінь та пшениця розповів у ексклюзивному...
26 серпня 2024
Як розрахувати мінімальну експортну ціну на пшеницю, кукурудзу, ріпак, ячмінь, сою?
Критерії визначення мінімальних експортних цін на пшеницю, кукурудзу, ячмінь, соняшник, сою, ріпак6 волоські горіши, макуху, мед. Детальніше про...
3 вересня 2024
Віталій Коваль: Дерибану державної землі більше не буде, всі – на електронні аукціони
Електронні аукціони з продажу права суборенди на державні землі – нова сторінка земельних відносин, яку перегорнув на 33 році незалежності...