Розпочато спецпроект для компаній-експортерів
Розпочато спецпроект для компаній-експортерів

Офіс з просування експорту (Export Promotion Office) запрошує аграріїв взяти участь у спецпроекті, який відкриє нові можливості для розвитку експортного напрямку компаній. Про це повідомляє УАК.

Йдеться про інвестиційний гід, присвячений топ-100 найбільш перспективних компаній України, створений у партнерстві з журналом "Бізнес".  

Англомовна версія випуску буде презентована на Всесвітньому Інвестиційному Форумі - Annual Investment Meeting - в Дубаї (ОАЕ) 2-4 квітня 2017 року. Це дасть можливість інвесторам з понад 140 країн ознайомитись з бізнес-потенціалом України, отримати інформацію про компанії та запропонувати можливості співпраці. Щороку перелік найбільш перспективних компаній буде оновлюватися.

Оцінка та відбір компаній буде здійснюватися Експертною радою проекту спільно з редакцією "Бізнеса", на основі таких критеріїв: експортна орієнтованість (компанія вже працює на експорт та планує розширювати ринки збуту, компанія заявляє про наміри виходити на зовнішні ринки та пошук міжнародних інвесторів); галузева специфіка (найбільш пріоритетні та інвестиційно привабливі напрямки: сільське господарство, переробна, харчова, хімічна, фармацевтична галузі промисловості, будівництво, технології тощо); висока додана вартість продукції (високі технології, інноваційні продукти та послуги); репутаційна значущість (прозорість бізнесу, участь у соціальних проектах, проекти CSR та інвестиції в майбутнє, вклад репутації компанії в репутацію України).

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...