Володимир Клименко представлятиме НІБУЛОН в Європейській бізнес асоціації
Володимир Клименко представлятиме НІБУЛОН в Європейській бізнес асоціації

Президент Української Зернової Асоціації (УЗА) Володимир Клименко представлятиме інтереси компанії «НІБУЛОН» в Європейській Бізнес Асоціації (ЄБА). Про це повідомляє Latifundist.com.

Оскільки в ЄБА можуть перебувати тільки ті, хто входить в компанію, то Володимир Клименко отримав певну посаду в компанії «НІБУЛОН». При цьому він залишається на посаді президента УЗА.
 
Володимир Клименко в ексклюзивному коментарі нашому виданню підтвердив дану інформацію і уточнив, що з 3 січня займає в компанії «НІБУЛОН» посаду заступника генерального директора.
 
«Я не буду представляти інтереси компанії« НІБУЛОН »в Європейській Бізнес Асоціації, а вже уявляю - як заступник генерального директора цієї компанії. Я разом з командою фахівців уявляю «НІБУЛОН» в різних організаціях: Американській торговельній палаті, УЗА, ЄБА. Тільки що провів зустріч з міністром інфраструктури України Володимиром Омеляном. Попереду багато роботи, в якій я виступаю як GR-директор «Нібулона», - прокоментував він.
 
Як розповів новий заступник гендиректора агрохолдингу, він поки залишається президентом УЗА. Однак на даний момент готуються перевибори в Асоціації.
 

Ми абсолютно синхронно тут діємо, у нас повне взаєморозуміння з усіма компаніями. Зараз члени УЗА ведуть консультації, які кандидатури можуть бути висунуті на посаду президента Асоціації. Вони закінчаться протягом кількох тижнів, і я «символічний ключ» УЗА передам новому презіденту¸ як це зробив свого часу для мене Микола Компанець, попередній глава асоціації», - додав президент УЗА.
 

Як зазначив Клименко, він продовжить в новій посаді працюватиме над законодавчими питаннями, що стосуються зернового бізнесу. У тому числі має бути робота над написанням нового закону «Про внутрішній водний транспорт», що є одним із головних завдань компанії «НІБУЛОН» в найближчій перспективі.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...