Latifundist.com випустив Аграрну бізнес-гру Latifundia
Latifundist.com випустив Аграрну бізнес-гру Latifundia

Сайт Latifundist.com за підтримки компаній BASF, Limagrain, Massey Ferguson представляє захоплюючу гру «LATIFUNDIA. Аграрна бізнес-гра».

LATIFUNDIA — це настільна гра, навчає основам агробізнесу в Україні

Гра починається з поля «Посівна». У процесі ви можете купувати і продавати Аграрні активи (Агрохолдинги, Фермерські господарства, Порти, Заводи), будувати Ферми і Елеватори. Ваш капітал буде залежати від інвестицій в земельний банк і активи, а також від угод з іншими гравцями. Ви зможете провести посівну кампанію, купити агрохолдинг, опинитися в «Зоні карантину» або випробувати свою удачу на «Дні поля». До того ж, ви дізнаєтеся всі проблеми і процеси, з якими доводиться справлятися латифундистам кожен день.

Розташування агрохолдингів на полі базується на даних рейтингу «ТОП 100 латифундистів України» на сайті Latifundist.com в момент випуску гри «LATIFUNDIA. Аграрна бізнес-гра» (грудень 2016 р.)

Керівник проекту Уляна Корякіна розповіла, що проект замислювався більше трьох років тому, але реальну потребу ринку компанія побачила в цьому році

Проект ми задумали більше трьох років тому, але реальну потребу ринку побачили в цьому році. На початку роботи над проектом перед нами стояло завдання вмістити весь агробізнес України в одну коробку! Хоча в перших же пробних іграх ми відчули, що це не просто гра, а справжній бізнес симулятор. Але найважливіше, нами керувало бажання принести трохи тепла і затишку в кожен дім та офіс, куди потрапить ця гра. Аграрії гідні того, щоб спеціально для них створювалися такі речі», - зазначила Уляна Корякіна.

Виконавчий директор Latifundist Media Тетяна Приходько додала, що дана гра заснована на реальних бізнес-процесах, які відбуваються з компаніями на ринку України кожен день.

Наша місія, як видання, допомагати аграріям інформацією в будь-якому її форматі. Тому зараз ви бачите все більше наших проектів, які віддають данину сільському господарству. Дана гра заснована на реальних бізнес-процесах, які відбуваються з компаніями на ринку України кожен день. Ви потрапляєте в цю середу з перших хвилин гри. Сподіваємося, що кожен відкриє для себе нове сприйняття бізнес-процесів, виконає свої таємні комерційні бажання і насичено проведе час з рідними людьми», - повідомила Тетяна Приходько.

Головний редактор Latifundist.com Наталія Кисельова відзначила, що зі свого боку Latifundist.com готовий проводити чемпіонати справжніх представників агрохолдингів і фермерських господарств і показувати це на сторінках видання. І нехай переможе найсильніший!

Гру створили завдяки спонсорській підтримці компаній «Лімагрейн Україна», BASF, Massey Ferguson.

Ми вирішили підтримати проект« LATIFUNDIA. Аграрна бізнес-гра », тому що сподіваємося, що кожен аграрій в процесі гри знайде для себе щось корисне і нове. Приємної гри! », - Розповіли в компанії« Лімагрейн Україна».

Представники Massey Ferguson відзначили, що сподіваються, що під час гри їх техніка допомагатиме в досягненні перемоги.

У сучасному світі значення сільського господарства неможливо переоцінити. Нужда в культивуванні рослин невпинно зростає, як і підвищуються вимоги до їх якості. Вирощування високоякісних культур вимагає значних зусиль, терпіння і відповідальності кожного аграрія. Це кропітка праця, результат якого людство відчуває кожен день. Сподіваємося, що гра допоможе іноді розбавляти насичені робочі будні і створювати добрі емоції і спогади між людьми, чиїх рук потрібно віддавати хвалу кожен день за їх працю», - повідомили в компанії BASF.

Висловлюємо подяку команді студії дизайну Михайла Муковоза, спонсорам, а також всім агрохолдингам і фермерським господарствам, які представлені в грі.

Починаючи з 24 січня гру можна придбати в нашому магазині стильних аграрних штучок LatifundiMag.com

 Вже чекаємо в Facebook ваших фото за грою з хештегом #LATIFUNDIA. Успіхів в грі!

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...