ДП «Артемсіль» запрошують прийняти участь в конкурсы на посаду директора — Мінагрополітики
ДП «Артемсіль» запрошують прийняти участь в конкурсі на посаду директора — Мінагрополітики

Міністерство аграрної політики та продовольства України проводять конкурс на посаду директора ДП «Артемсіль». Про це повідомляє Мінагропролітики.

Конкурс оголошено з 1 лютого 2016 року, наразі йде прийом документів від претендентів. Він триватиме до 3 березня 2016 року.

Для відбору кандидатів в Мінагрополітики працює постійно діюча професійна Конкурсна комісія. До її складу входять представники відомих рекрутингових та консалтингових компаній, зокрема: Alexander Hughes, ARTE Business Group, rabota.ua. Вимоги та умови участі в конкурсі за посиланням.

«Ми чекаємо на фахових та досвідчених кандидатів, які будуть керуватися в своїй роботі виключно інтересами країни та підприємства — справжніх технократів. Також від майбутнього керівника ми очікуємо підтримки курсу приватизації ДП», — говорить Ірина Гнутова, член конкурсної комісії, начальник відділу кадрового забезпечення АПК Мінагрополітики.

Вона повідомила: «Для заохочення керівників виконувати показники стратегії, в цьому році передбачено збільшення рівня заробітної плати майже в 6,5 раз. Ми вважаємо, що такий рівень винагороди відповідає ринковому та є досить привабливим для сильних ТОП — менеджерів».

«ДП "Артемсіль" на сьогодні є основним виробником кам’яної кухонної солі в Україні, на його долю припадає 94,6% від загального виробництва солі в країні. У 2015 році підприємством вироблено 2019,6 тис тон солі. Підприємство повністю забезпечує потреби населення та промисловості України і понад 69% виробленої продукції експортує країнам далекого зарубіжжя (Угорщина, Словаччина, Чехія, Румунія, Австрія, Сербія і Чорногорія, Польща) та країнам близького зарубіжжя», — пояснює інший член конкурсної комісії, директор Департаменту з управління держвласністю Мінагрополітики Володимир Кудінов.

Станом на 17 лютого документи подали лише п’ять кандидатів.

«Ми закликаємо бажаючих активніше долучатися до участі в конкурсі. Також ми звертаємося з проханням про допомогу до рекрутингових агентств та веб-порталів щодо поширення інформації про конкурс для потенційних здобувачів. Ми запрошуємо до участі в конкурсі всіх, хто має можливість і бажання приєднатися до впровадження реальних змін в країні!», — наголосила Гнутова.

Нагадаємо, що конкурс на посаду директора ДП «Артемсіль» відбувається втретє. У вересні 2015 року відбувся перший конкурс, а в листопаді того ж року — повторний другий. В першому конкурсі взяли участь дев’ять кандидатів, у повторному — одинадцять. Жоден з кандидатів, які захищали конкурсні пропозиції, не набрав достатньої кількості голосів для перемоги. Жодна пропозиція, запропонована конкурсантами, не являла собою стратегічного бачення та обґрунтованих перспектив розвитку підприємства, а відтак, не отримала відповідних голосів комісії.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

17 червня 2016
"Артемсіль" в цьому році інвестує в модернізацію рудників 115 млн грн — офіційно
Державне підприємство "Артемсіль" у поточному році інвестує в модернізацію рудників 115 млн грн, в тому числі 80 млн грн - в удосконалення...
11 березня 2016
На посаду директора ДП «Артемсіль» претендує 29 конкурсантів — Мінагрополітики
До участі в конкурсі  на посаду директора ДП «Артемсіль» допущено 29 кандидатів. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики. ...
18 лютого 2016
Мінагрополітики відповіло колишньому директору «Артемсолі» на звинувачення — офіційно
Міністерство аграрної політики і продовольства України (Мінагрополітики) втретє проводить конкурс на посаду директора ДП «Артемсіль»,...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...