Latifundist.com і AgroPolit.com проведуть ІнтерАгроДебати-2016
Latifundist.com і AgroPolit.com проведуть ІнтерАгроДебати-2016

Вперше на виставці ІнтерАГРО-2016 відбудеться запуск масштабного проекту - інтерактивний майданчик «ІнтерАгроДебати». Її організаторами виступають спільно ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» та лідери серед аграрних інтернет-видань Latifundist.com і AgroPolit.com. Головний новинний медіа-партнер - ІА «Інтерфакс-Україна».

В період проведення міжнародної виставки ІнтерАГРО-2016 (8-11 листопада) у першому павільйоні ВЦ «КиївЕкспоПлаза» працюватиме online інтерактивний майданчик «ІнтерАгроДебати».

Це платформа для живого спілкування з провідними експертами аграрного ринку, спеціалістами та керівниками сільгосппідприємств, представниками влади на актуальні аграрні теми. Кожен день присвячено окремій проблематиці й представлено трьома експертними панелями.

«Сьогодні агросектор - драйвер економічного розвитку. Оскільки ІнтерАГРО - найбільша агропромислова виставка країни, то в цьому році ми вирішили приділити ще й увагу основним аспектам розвитку сектора. Три «кити» АПК - це сільгосптехніка, переробка та експорт. Про це і поговоримо в рамках ІнтерАгроДебатів», - зазначив директор виставки ІнтерАгро Сергій Висоцький.

Зі свого боку  операційний директор Latifundist Media Тетяна Приходько зазначила: «Ми виступаємо співорганізаторами цієї дискусійного майданчика, оскільки Latifundist.com і AgroPolit.com на сьогоднішній день щодня формують громадську думку щодо розвитку сектора. В рамках ІнтерАгроДебати ми покажемо чим живе АПК, які законодавчі новації очікують аграріїв і які проблеми сьогодні хвилюють виробників».

9 листопада 2016 р. йтиметься про основні аспекти розвитку промислової переробки в АПК. Темою дня буде «Шляхами аграрних «тигрів»: як Україні наростити виробництво агропродукції з доданою вартістю?».
У рамках трьох експертних панелей будуть підійматися декілька спецтем:
– Сировина – не вирок, а шанс на нову додану вартість. Як запустити маховик агропереробки в Україні?;
– З поля на стіл: проблеми виробників і законодавчі шляхи їхнього вирішення;
– Не зерном єдиним, або Коли українські булочки потраплять до Європи та Азії?
10 листопада 2016 р. пройде під гаслом стимулювання аграрного експорту. Тема дня - «Як перезапустити експортний потенціал АПК?». У рамках трьох експертних панелей будуть підійматися наступні теми:
– Державна політика з підтримки експорту: наявні механізми та плани на 2017 рік;
– Як прискорити вихід середнього та малого бізнесу на зовнішні ринки?;
– Кооперативний рух як спосіб завоювання зовнішніх ринків і фактор збереження українського села.

11 листопада 2016 відбудеться під гаслом сільгоспехніки: «Сільгосптехніка: з хорошим комбайном куплю камбайнера!».

Захід транслюється в режимі online на youtube каналі та сайтах.

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

До теми

9 листопада 2016
«ІнтерАгроДебати» – день 1-й
Вперше на виставці ІнтерАГРО-2016 відбувся запуск масштабного проекту - інтерактивний майданчик «ІнтерАгроДебати» - платформа для живого...

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...