Місія МВФ розпочала роботу в Україні
Місія МВФ розпочала роботу в Україні

В Україні сьогодні розпочала роботу місія Міжнародного валютного фондую. Про це повідомляє прес-служба Національного банку України.

Очолює місію МВФ Рон ван Руден.

У відомстві зазначають, що у Нацбанку триває планова зустріч місії з головою НБУ Валерією Гонтаревою та її заступниками.

Раніше прибуття в Україну місії МВФ у рамках програми розширеного фінансування очікувалося 26 жовтня.

За результатами попереднього перегляду в МВФ 3 жовтня повідомили, що в разі успішної реалізації програми розширеного фінансування між Україною та Міжнародним валютним фондом, для чого необхідно виконати низку умов, Київ може отримати від МВФ $1,3 млрд у 2016 році і майже $5,4 млрд у 2017 році. Виділення коштів планується щоквартально за підсумками виконання критеріїв ефективності.

Найбільший транш – майже $2 млрд – планується в першому кварталі 2017 року. Після цього розмір двох наступних буде скорочений до 1,33 мільярда доларів, а решти п’яти – до $735 млн.

 

Дізнавайтесь першими про всі найважливіші події в аграрній політиці з нашого Facebook, Twitter, Telegram та підписуйтесь розсилку . Обіцяємо надсилати тільки найцікавіші новини!

Выполнено с помощью Disqus

Вибір редакції

16 жовтня 2023
Аграрні закони та законопроекти за 2023 рік
Ринок землі, передача державних земель Фонду держмайна, земельні пільги для учасників бойових дій, ринок ГМО, агроекспорт, сухопутні коридори,...
13 листопада 2023
Аграрний експорт з України – уряд змінив правила
Аграрний експорт України з 11 листопада 2023 року почав здійснюватися за новими правилами. Підстава – в дію вступили дві урядові постанови: №...
8 грудня 2023
Агроінтеграція: чи проковтне український АПК європейських виробників після вступу в ЄС?
Входження України до Євросоюзу радикально оновить реформу Спільної аграрної політики (САП) ЄС, або «розірве» з середини аграрний бюджет...